Dengang vi startede WE TRAIN AT HOME (tidligere Nordic Hiit) tilbage i 2013 hoppede vi bare ud i det med begge ben, vi havde aldrig stået foran et kamera før, til stor underholdning for os den dag i dag haha. Det var virkelig ikke nemt at stå foran et kamera for første gang, i de første mange videoer snakkede vi med små musestemmer, og det tog os så lang tid at komme igennem en enkelt video.
Selvom vi er glade for at den næsten altid sidder på rutinen i dag, så savner faktisk de dage, hvor vi virkelig kæmpede med at komme igennem en video, uden at rode rundt i ordene.

Vi er ligesom mange af jer

Videoen her viser måske ikke så meget om vores træning, men den viser hvem vi er!
Vi er menneskelige og har et arbejde, venner og familieliv ved siden af vores træning – ligesom mange af jer! Vi er ikke polerede og perfekte, og derfor klipper vi aldrig noget fra i vores videoer, medmindre vi lige ender ud i situationer som dem i kan se i videoen haha, men så laver vi bare en fraklips video ;-).
Vi kan stadig godt rode lidt rundt i tingene engang i mellem, men så kan vores medlemmer bare grine lidt af det undervejs i træningen.

Husk at have det sjovt i processen

Ingen start er nem, men er der vilje er der vej, det vigtigste er at have det sjovt undervejs i processen, uanset hvad man kaster sig over her i livet. Vi hoppede ud i det, vi tog chancen, vi lavede alt selv lige fra filmning, redigering og vores website (som ikke var særlig kønt dengang haha), og hvor har det bare været en fantastisk rejse indtil videre, vi er kun lige begyndt og vi glæder os til at gøre WE TRAIN AT HOME endnu større og bedre, så vi kan give så mange som muligt muligheden for et sundere og stærkere liv!