Julen er en tid hvor vi ofte har fokus på at hjælpe dem i nød.

Der findes mange fantastiske måder at gøre det på, og i juletiden handler det oftest om at hjælpe dem med mindre midler til julegaver og julemad.

Bliv bloddoner og gør en forskel

Vi synes også at det er en god tid at hjælpe dem i livsnød. Det kræver ikke meget af os, og det kan gøres på mange forskellige måder.
Den måde som vi synes er mindst grænseoverskridende og mindst krævende er at være bloddonor.

Det kræver at du bruger 20 minutter af din tid hver 3. måned, og donerer 450 ml af dit blod som du sagtens kan undvære hvis du er sund og rask.

Blodet går til patienter med sygdomme i blodet og fordøjelsessystemet, til fødsler, til behandling er hjerte-/karsydomme og lungesygdomme, til behandling af kræft og til patienter med et akut større blodtab.
Når du donerer blod én gang, kan du redde livet for 3 forskellige personer! 

Hvad kræver det at blive bloddoner?

Du kan blive bloddonor hvis du:

  • Er mellem 17 og 60 år
  • Er sund og rask
  • Vejer mindst 50 kg.

De fleste mærker slet ikke at de har givet blod, og oftest er “bivirkningen” kun at man kan føle sig en smule træt.

Få en måneds gratis træning hos WE TRAIN AT HOME

Det er faktisk rigtig hyggeligt at komme ned i blodbanken. I juletiden er der pyntet op til jul, og du bliver altid modtaget med åbne arme af de frivillige sygeplejesker. Du ligger behageligt, imens du bliver tappet og får tilbudt drikke og snacks.
Du får endda tilbudet om gratis parkering hvis du er i bil. Det vil betyde rigtig meget for os, hvis nogen af jer har lyst til at blive bloddonor <3

Derfor vil vi gerne give jer en måneds gratis træning  sammen med os hos WE TRAIN AT HOME, hvis du tilmelder dig som bloddonor inden den 31/12-16.

Send os gerne en mail på info@wetrainathome.com med et screenshot af  din tilmelding fra bloddonor.dk, og fortæl os hvis du har tilmeldt dig som bloddoner på baggrund af vores blogindlæg 🙂