Hvad er en “perfekt krop” i det hele taget? Det findes ikke. Det er blot en illusion af noget, man selv har dannet i sit hoved, ud fra påvirkninger fra blandt andet sociale medier og reklamer.

Der er alt for meget fokus på, at træning kun er noget, man gør for at opnå et trænet ydre. Desværre er det også årsagen til, at så mange falder fra og mister modet hen ad vejen, hvis dette ikke opnås relativt hurtigt (hvilket det sjældent gør).

Træning handler ikke kun om det ydre

Derfor er det vigtigt at huske på, at træning ikke kun handler om at opnå nogle synlige resultater. Det handler ikke kun om at opnå den “perfekte” krop eller den “ideelle” tøj str., og det handler slet ikke om at ligne nogle andre. Det handler lige så meget om det, der sker inde i kroppen, når vi træner – og så handler det om at være sig selv, den bedst mulige version af sig selv.

Vi træner for et bedre, sundere og stærkere liv. Det skal være sjovt, nyd udviklingen og hvert af jeres fremskridt. Vær’ stolt af den proces og udvikling, I gennemgår for hver gang, så kommer det hele helt automatisk!

Oplev de mange fordele ved motion

Motion frigiver blandt andet endorfiner, der får os til at føle os bedre tilpas i livet generelt. Når man føler sig stærk fysisk, vil man også begynde at føle sig stærk på andre områder i ens liv. Med tiden vil træningen også booste selvtilliden, og samtidig med at man bliver fysisk stærkere, sender man også et signal til sig selv om, at man er værd at behandle godt, hvilket kan tiltrække rigtig mange gode ting i ens liv.

Så bare fortsæt og opdag fordelene selv. Det er den fedeste følelse, især når man begynder at kunne mærke, hvordan man pludselig kan ting man måske ikke har kunne før. Fokuser på hvor meget stærkere i bliver og hvor godt i har det inden i. Rom blev ikke bygget på en dag, det tager tid, og derfor handler det om at elske den nye livsstil og have det sjovt. Man giver for hurtigt op ved kun at fokusere på de synlige resultater, de skal nok komme.

Derfor elsker vi at træne

Personligt elsker vi bare at føle os sundere og stærkere, og som følge deraf, lære en masse nye fede øvelser. Det med at kunne løfte tungere, og kunne udføre mere krævende og udfordrende øvelser, er virkelig et kick der vil noget, og at man samtidig får en trænet krop er bare en ekstra bonus :-), men det er ikke vores primære drivkraft.