I fredags var vi inviteret med til et event hosted af The Protein Kitchen og Joe & The Juice, på Joe’s virkelig seje hovedkontor i København. Eventen omhandlende de lækre muffins som The Protein Kitchen laver i samarbejde med Joe & The Juice. I har måske set/smagt dem i en af deres butikker, de er virkelig lækre.

Sukkerfri muffins lavet med tanke på bæredygtighed

Vi var inviteret med til at komme og smage dem og høre lidt mere omkring historien bag, sammen med en masse andre skønne piger. Vores personlige favorit muffin er Apple Cinnamon. Det ret geniale ved de her muffins er, at de er lavet med tanke på bæredygtighed. De består af næsten 50% juice pulp, som er den overskydende ‘fiber’ masse der kommer ud, når juicerne laver juice i barerne derude. De bager pulpen, og laver 2 forskellige varianter af muffins uden tilsat sukker, eller nogen former for kunstige tilsætningsstoffer…. og så er de glutenfri :-).

Det var en super hyggelig aften hvor vi fik networket lidt med “vores kollegaer” i branchen. Vi synes at Cecilie og Morten bag The Protein Kitchen er SÅ seje, og vi har stor respekt for deres hårde arbejde og det de har opnået indtil videre, de klarer det så godt, derfor vil vi også rigtig gerne støtte op om events som disse.


(Lidt af vores skønne Kari Traa familie var samlet <3 )

En perfekt afslutning med fredagsbar

Efterfølgende fik vi lov til at joine Joe & The Juice ret fede fredagsbar, som bød på alt fra alkohol, til beerpong til en hus-tatovør, som kommer til deres fredagsbar, hvor cool er det lige?

Man må sige at det virkelig stemmer overens med virksomhedens ånd, og vi er ikke et sekund i tvivl om, det må være et ret fedt sted at arbejde. Ida og jeg bed især mærke i det mega fede træningsområde der lå midt i kontoret, hvor vi selvfølgelig så vores snit til at udfordre nogle af drengene der inde fra haha.

Vi havde det super sjovt, fik nogle nye gode bekendtskaber OG… fik ret mange idéer til hvordan vores eget kontor en eller anden dag skal se ud ;-).