Vi startede WE TRAIN AT HOME tilbage i 2013 med en mission om, at gøre det nemt og overskueligt for ALLE at få et sundere og stærkere liv i en travl hverdag.

WE TRAIN AT HOME er et online træningskoncept, hvor vi hver mandag til fredag ligger en ny træningsvideo op. Det er vores egne personlige workouts, som er korte intense fullbody workouts, der ikke varer længere end 12 minutter (Yes, du læste rigtigt, kun 12 korte minutter!). 12 minutters daglig træning er nemlig alt, der skal til, for at du kommer i dit livs form. Vi kalder det workout on demand – træning når som helst og hvor som helst.

Hvad er HIIT?

Hiit står for Høj Intensitet Interval Træning – det går ud på at man presser sig selv til sit max, inden for korte tidsintervaller.

Alle programmerne er bygget op omkring kreativitet og muligheden for, at træne uanset hvor man befinder sig og hvilket niveau man er på. Alle øvelser kan laves i lettere versioner, som vi viser undervejs i videoerne. Øvelserne er en blanding af både cardio, balance og styrketræning.

Oplev et fantastisk træningsfællesskab

En stor del af vores koncept er også vores fantastiske fælleskab. Vi har nemlig Danmarks ultimativt sejeste og mest motiverende fælleskab, som i stor stil finder sted i vores lukkede Facebook gruppe, som man bliver en del af ved sign up. Det er så fantastisk hvordan alle hepper, støtter og motiverer hinanden, samt giver tips, svarer på spørgsmål og deler op- og nedture. Det er ren kærlighed og spark i røven, der gør at så mange kommer igennem træningen – også på de hårde dage!

Træn hjemme i din egen stue

Så helt overordnet, så gør WE TRAIN AT HOME det nemt og overskueligt for dig at komme i gang med at træne, vi giver dig programmer der giver dig mulighed for hjemmetræning i din egen stue, hvis det er der du føler dig bedst tilpas. Vi giver dig programmer der passer ind i en travl hverdag. Vi giver dig variationer, så du altid kan tilpasse øvelserne efter dit eget niveau i dit eget tempo. Det er effektivt, overskueligt, udfordrende, kreativt og anderledes. Alle kan være med!

Sign up og tjek det ud hvis ikke du har gjort det endnu. Du får 14 dage gratis!