Overvejer du at snige lidt træning ind i dine ferieplaner?
Du skal selvfølgelig slappe godt af, når det endelig er tid til ferie – men hvis du gerne vil holde formen ved lige henover sommeren, så kan det være en god idé at tænke lidt træning ind. Samtidig giver du også din energi og dit humør et boost. 

Husk på at det ikke behøver at tage alverdens tid at træne i ferien. Der findes oceaner af fede træningsmuligheder, så du hurtigt og effektivt kan få trænet – og samtidig slippe for at stå og svede i et varmt fitnesscenter.

Derfor har vi samlet 5 tips til, hvordan du kan holde formen ved lige i ferien, så du er klar til at pakke kufferten og komme afsted.

5 tips til at holde formen ved lige i ferien

 

1. Træn effektivt

Når du træner effektivt, så er det faktisk relativt lidt, der skal til for at holde din form ved lige. Vores træningsprogrammer sikrer dig effektiv træning og de kan nemt tages med på ferien, vores HIIT programmer tager nemlig ikke mere end 12 minutter. Så er der også god tid til afslapning og solbadning. Med HIIT kan du også nemt rykke træningen udenfor, så du kan gøre det ved poolen, på stranden eller i haven.

2. Træn tidligt og nyd resten af dagen

Start dagen på den bedste måde og træn tidligt, inden resten af familien vågner. Hvis du er på ferie sydpå, så kan det også være bedst om morgenen, da det ellers bliver for varmt senere på dagen. Så er det klaret, og du har hele dagen til at nyde ferien.

3. Oplev omgivelserne med gåture

Når du går fra sted til sted, så oplever du en masse undervejs, og det er en god måde at udforske omgivelserne på. Så drop taxa, tog og bus, når det er muligt og drag afsted med benene som transportmiddel. Det kan også være, at det er muligt at leje nogle cykler.

4. Svøm et par ekstra baner

Hvis der er en pool i nærheden, så udnyt det til at få lidt ekstra bevægelse. Når du alligevel ligger og køler af i vandet, så kan du lige svømme et par ekstra baner. Du kan også sagtens tage en god svømmetur i havet.

5. Find seværdigheder med aktivitet

Uanset hvor du er på ferie henne, så er det ofte muligt at finde seværdigheder med aktivitet. Måske er der nogle spændende byvandringer, vandreture eller sportsaktiviteter. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

God ferie!