Få 30 dages gratis hjemmetræning med
SPORT 24 &
WE TRAIN AT HOME

Tilmeld dig her!

Brug rabatkoden: Sport24x1md

Design uden navn (9)

Mangler du inspiration til din træning? vil du gerne performe bedre i din sportsgren? eller leder du bare efter en effektiv og overskuelig træningsform? Så er du landet det helt rigtige sted.

Velkommen til WE TRAIN AT HOME.
I samarbejde med SPORT 24, tilbyder vi dig helt eksklusivt 30 dages gratis medlemskab til WE TRAIN AT HOME.

Du får fri adgang til over 1000 danske hjemmetræningsvideoer, så du kan holde dig i form, uanset hvor du er.

Vores 12 minutters effektive HIIT workouts er perfekt til dig, der ønsker at få mest muligt ud af din træning på kortest tid, mens vores yoga- og pilatesklassser er velegnede for både begyndere og øvede der ønsker at reducere stress og finde ro i en travl hverdag.

Vi tilbyder også løbeprogrammer til både begyndere og øvede, så du kan forbedre din kondition og opnå dine løbedrømme, uanset om du vil løbe 5 km, 10 km eller et halvmaraton.

Er du gravid eller har født fornyligt, har vi også effektive hjemmetræningsprogrammer til dig!

Se mere nederst på siden

HIIT
Ida Wad & Christina Dahlgren
HIIT er perfekt til dig, som ikke har tid til at træne. Det er en af de mest effektive træningsformer, fordi du både taber fedt og opbygger styrke på samme tid.
Læs mere om HIIT
Yoga
Sophie Skytte & Michelle Løhde
Yoga er til dig der gerne vil træne en kombination af smidighed, udholdenhed og styrke, samtidig med at du får den meditative effekt og sved på panden.
Læs mere om yoga
Løb
Julie Høgh
Vores 5 km, 10 km og Halvmarathon løbeprogrammer er til dig der gerne vil komme i form med løbetræning. Vi har både programmer til dig der er begynder, og til dig der gerne vil forbedre din løbetid og teknik.
Læs mere om løbetræning
Gravidtræning
Ida & Christina
Træn dig stærk og udholdende under graviditeten med vores særlige træningsvideoer til gravide. Du træner side om side med Ida og Christina igennem deres egne graviditeter, så I følges ad uge for uge til og med uge 40. Vores graviditetstræning tager hensyn til de gener, man kan have som gravid og har ekstra fokus på bækkenbund og mavemuskulatur.
Læs mere om gravidtræning
Efterfødselstræning
Christina Dahlgren, Ida Wad & Sophie Skytte
Vores efterfødselstræning er startskuddet til at komme i form igen på den helt rigtige måde. Vores efterfødselstræning genopbygger kroppen efter fødsel med særlig henblik på at få bygget en stærk core muskulatur og bækkenbund op igen.
Læs mere om efterfødselstræning
Pilates
Jodie Taylor
Få en bedre kropsholdning og en stærk og smidig krop med pilates. Pilates er for alle og vil især gavne dig, der har problemer med ømme led og muskler.
Læs mere om Pilates
Jeg har aldrig været så vedholdende med noget træning, som dette. Efter et år synes jeg stadig det er sjovt, varieret og udfordrende. WE TRAIN AT HOME er bare blevet en naturlig del af hverdagen. Det der holder mig sund, stærk og glad.
Kathe, WE TRAIN AT HOME medlem