Julie Bech

Personlig træner
Jeg bliver kaldt Hybriden i København da jeg besidder mange evner, smiler. Jeg kommer fra Helsinge og har arbejdet med mennesker siden jeg var 12 år. Jeg flyttede til København da jeg rundede de 20 år og tog min marketing uddannelse på KEA, herefter uddannelsen som frisør og nu idrætslærer, personlig træner og meget mere på Paul Petersens Idrætsinstitut på X-outdoor linjen.
Jeg bruger egentlig alle de redskaber jeg har fået samlet sammen hver dag, på en eller anden måde. Jeg er frisør i HARI, tjener på Halvandet, personlig træner og holdinstruktør i SATS samt gør rent hos ældre. Jeg ELSKER at være i gang og vide at jeg gør en forskel for andre mennesker.
Mennesker er og bliver min drivkraft og hvis jeg kan hjælpe dem med kroppen som redskab så er min mission fuldendt. Men træning er ikke bare træning. Der følger så mange ting med som jeg interesse heriblandt vanecoaching, mental sundhed og selvudvikling.
Så i en træning vil i ofte se mig gå op i styrke mobilitet og stabilitet af kroppen men udenfor træningen går jeg meget op i at have det mentale med.
Træning skal være en aflastning i din hverdag, ikke en belastning.
Læs mindre Læs mere

Videoer

Ab and burn
That booty feeling
You can do it
Fire it up
Strong body
Strong abs
Pump it up
Beat your best
All around sweat
Ready for summer