Kom i gang med efterfødselstræning med et træningsprogram til efter fødsel

Har du født for nylig, og ønsker du at vende forsigtigt tilbage til at træne efter at have budt din guldklump velkommen til verden?

Vores efterfødselstræning sikrer, at du kommer i gang med træning efter graviditet og fødsel på en skånsom måde, der tager hensyn til den præstation, din krop netop har været igennem. På samme måde tilbyder vores hjemmetræning efter fødsel, at du kan vende tilbage til træningen med din baby ved din side, – du kan nemlig klare efterfødselstræningen fra din stue. 

3
Øvelser i efterfødselsprogrammet
 • BBC workout (bækkenbund, baller og core)
  BBC står for bækkenbund, baller og core. Disse træninger er lavintensitetstræninger, hvor vi har fokus på at få bygget kernemuskulaturen i kroppen (core) og bækkenbunden op igen. Vi ved, at ballerne kan have en tendens til at blive mere flade efter en graviditet, og derfor har vi også fokus på at få bygget nogle stærke og flotte ballemuskler op igen.
 • Efterfødsels-HIIT workout
  HIIT står for Høj-Intensitets-Interval-Træning. Hvis du allerede kender til os hos WE TRAIN AT HOME, så ved du, at vores workouts er kaldet HIIT, og vores efterfødsels-HIIT er derfor en form for HIIT specifikt beregnet til efterfødselstræning. Hvis du har trænet HIIT inden din graviditet, vil du bemærke, at vi har skruet ned for intensiteten og kun træner øvelser, der er efterfødselsvenlige, så træningen er sund og tilpasset til din krop, der lige har været ude for en kraftpræstation uden lige.
 • RBC workout (ryg, baller og core)
  Vores RBC workout erstatter BBC-træningen efter de første to måneder af programmet. På dette tidspunkt er der som minimum gået tre måneder, siden du fødte, og derfor går vi fra at fokusere på bækkenbunden til ryggen. Du bærer meget rundt på din lille ny baby, og du kommer ofte til at både gå og sidde i stillinger, der er dårlige for ryggen. Derfor har vi nu ekstra fokus på at træne posturale øvelser og styrkeøvelser for ryggen for at forberede din styrke og kropsholdning og sørge for, at din krop er stærk og sund til din nye rolle som mor. Det er nemlig vigtigt for din krop at have fysisk styrke til at indtage rollen som mor, der kræver mange daglige løft af baby. Det er hårdt for kroppen at bære rundt på adskillige kilo vægt mange timer om dagen, og derfor gør du dig selv en tjeneste ved at styrke dine muskler, så de er godt udstyrede til opgaven som mor.
2
Alt det gode ved HIIT-træning efter fødslen

Træningsprogrammerne er lavet i samarbejde med en anerkendt professionel træner, der har genoptrænet nye mødre i over 30 år. Derfor er du altid i trygge hænder, når du starter dit træningsprogram efter graviditet hos os.

Vores online efterfødselstræningsprogram løber over fem måneder med to til tre træninger om ugen. Til alle dine træninger vil du få en træningsvideo, hvor vi laver hele træningen sammen med dig på skærmen. På den måde sørger vi for, at du hele tiden bliver guidet godt igennem alle øvelserne.

I vores efterfødselstræning kommer du igennem fem forskellige typer workouts, der alle varierer fra gang til gang.

I de første tre måneder vil den tredje træning på ugen være en bonustræning. Det vil sige, at du selv bestemmer, om du har lyst og overskud til at tage denne træning. Når du træner efter fødslen, er det vigtigt, at du hele tiden mærker efter, om din krop er klar til det. Det kan være, at du er ramt af for mange opgaver, der kræver din opmærksomhed som ny mor og får for lidt søvn, og derfor er det vigtigt, at du mærker godt efter og ikke stiller for store krav til dig selv.

Vores bonusworkouts vil altid have et tema. Det kunne være:

 • Ben
 • Baller
 • Skulder og arme
 • Efterfødselsyoga

Hvilke redskaber skal du bruge til at komme i form efter fødslen?

For at gøre det så nemt som muligt for dig at træne efter fødsel, så er de fleste af vores efterfødselstræninger uden redskaber i de første to måneder. Indimellem kommer du dog til at skulle bruge nogle redskaber til din efterfødselstræning. Heldigvis er det dog redskaber, du allerede har i hjemmet, nemlig: 

 • Vinflasker eller vandflasker/håndvægte
 • Karklude/sliders
 • Stol eller sofa
 • En pude

Fra uge 9 og frem skal du også bruge:

 • Lang træningselastik
 • Kort træningselastik

De kan købes forholdsvis billigt i både store supermarkeder, sportsbutikker og på nettet.

Du kan altid se, hvilke redskaber du skal bruge under hver enkelt video – oftest er det kun en måtte, så du nemt kan komme i gang med dit træningsprogram efter graviditet uden at skulle tænke over forskellige redskaber.

Prøv en af vores efterfødsels-HIIT workouts lige herunder, hvor du kun skal bruge en måtte:

Hvornår må man træne igen efter fødslen?

Din krop har lige været igennem en fantastisk og overvældende oplevelse, og du har skabt et nyt liv. Og selvom du måske er ivrig efter at komme i form efter fødslen, er det meget vigtigt at tage det langsomt og gradvist træne dig op for at give din krop mulighed for at komme sig og tilpasse sig. Hos WE TRAIN AT HOME anbefaler vi, at du ikke træner de første fem til seks uger efter fødslen.

Læs mere i vores indlæg om træning efter fødsel, hvor du kan blive klogere på, hvilke fordele du får ud af træningen, og hvordan du bedst tager hensyn til din krop.  

Kom i form efter fødsel og oplev de mange fordele ved at investere i din fysiske og mentale sundhed efter fødslen med vores efterfødselsprogram:

Genvind din styrke: Efterfødselstræning hjælper dig med at genopbygge din styrke og energi samt hjælper dig tilbage til den krop, du kender. Vi tilbyder styrketræning efter fødsel. 

Træn hjemmefra: Vores efterfødselstræning tilbydes online, så du kan træne hjemmefra i dit eget tempo og i dine egne omgivelser, hvor du ikke skal tænke over pasning af din baby.

Professionel vejledning: Træningsprogrammerne er lavet i samarbejde med en professionel træner, der har genoptrænet nye mødre i over 30 år. Du er derfor i trygge hænder.

Kom i gang i dag og prøv vores efterfødselstræning gratis i 14 dage. Se mere her.

Vejen tilbage til den krop, du kender, med efterfødselstræning

At træne har mange fordele, men efter en fødsel kan det være svært at vide, hvor man skal starte, og hvordan man kan genvinde sin styrke, og ikke mindst hvordan man finder tid til træningen med en nyfødt på armen. Lige meget om du har været vant til at træne før din graviditet eller blot ønsker et vægttab efter fødsel, har vores online efterfødselstræning de bedste redskaber til at hjælpe dig tilbage til en krop, du kender.

Hip raises

Hjemmetræning er oplagt som efterfødselstræning

Der er nok at se til, når du er blevet mor. Og udover alle de nye opgaver, du er ansvarlig for som ny forælder, så kan det også være nærmest umuligt at skulle dedikere dig til at dukke op på et fast sted i et fast tidsrum for at komme i gang med at træne efter fødslen. Derfor er hjemmetræning en helt oplagt træningsform til dig, der gerne vil i gang med efterfødselstræning. 

Mor og baby træner

Efterfødselstræning, hvor du vil, når du vil 

…og med din baby ved din side
Med vores efterfødselstræningsprogram kan du trykke play på træningen, lige når det passer ind i din hverdag og i dit varierende skema som nybagt mor. En anden fordel ved efterfødselshjemmetræningen er også, at du sagtens kan træne med din baby ved din side. Og skulle du have behov for at sætte træningen på pause, fordi din baby har brug for din opmærksomhed, kan du blot fortsætte, hvor du slap, når mor-opgaven er klaret. Du trykker blot pause, og på den måde går du ikke glip af træningen. På samme måde undgår du at skulle pakke barnevogn, legetøj, træningstøj, mad og andre remedier for at kunne træne. I stedet skal du blot rulle måtten ud og tænde computeren eller din app for at komme i gang med dit træningsprogram efter fødsel. 

Alle WE TRAIN AT HOME’s træninger finder du på en app eller hjemmeside, som du kan tilgå fra din computer, din telefon, din skærm eller din tablet. På den måde bliver det nemt at tænde for træningen, når du vil, hvor du vil, om det er fra din telefonskærm, mens du besøger familie, om det er fra TV-skærmen hjemme på stuegulvet, eller om det er i soveværelset ved siden af din seng. Det er nemlig dig, der bestemmer, hvordan, hvor og hvornår din efterfødselstræning passer ind i dit program.  

Efterfødselstræning giver også mental velvære

Efterfødselstræning er mere end bare at komme i form efter graviditet og fødsel. Det handler også om at genopdage din krop, bygge styrke og selvtillid, og give dig selv den nødvendige opmærksomhed og selvpleje i den travle periode som ny mor. Vores efterfødselstræningsprogram er skabt med fokus på at styrke ikke kun din fysiske sundhed, men også dit mentale velvære.

Uanset om du er en erfaren atlet eller helt ny til træning, er vores efterfødselstræning en skånsom og effektiv måde at komme i form på. Giv dig selv den gave at investere i din egen sundhed og trivsel med vores efterfødselstræningsprogram. Prøv 14 dage gratis.

Vilde resultater fra WE TRAIN AT HOME’S seje medlemmer

WE TRAIN AT HOME har hjulpet mange seje mødre og andre træningsglade medlemmer med at komme i form. På denne side har vi samlet nogle af de flotte resultater fra andre, der har trænet med WE TRAIN AT HOME

Vi håber, at resultaterne kan være med til at inspirere dig med at komme i gang med at træne efter fødslen. 

“I dag bliver jeg stadig overrasket, når jeg ser mig selv i spejlet. Tænk jeg kunne få den krop tilbage, jeg havde for 14 år siden. At der inden under gemte sig en veltrænet krop.” 

Pernille, WE TRAIN AT HOME medlem