Anitas vilde resultater på blot 4 mdr med WE TRAIN AT HOME


Anita er en af vores mega seje medlemmer, som har formået at smide 17,4 kg på blot 4 mdr. med os.
Se lige hendes flotte resultater. 
Anita-NordicHiit
Hvis Anita kan, så kan du også!
Læs hendes inspirerende historie herunder. 
 
“Hej, jeg hedder Anita.
 
Jeg har fra december 2015 til december 2018 taget 30 kg på, bla. pga. en graviditet. Da jeg ikke længere kunne holde ud at sidde på gulvet og lege med min datter, besluttede jeg at der var nødt til at ske noget.
 
Jeg fungerer som alene mor til hverdag og er samtidig ved at uddanne mig til IT-supporter, så tid og overskud, var ikke eksisterende for mig.
Samtidig har jeg hele mit liv HADET at træne, fordi jeg synes det var så tidskrævende og besværligt, så træning var ikke noget for mig.
 
Da jeg fandt wetrainathome.com tænkte jeg “Arrr kan det nu også passe at 12 minutter er nok?” men jeg var desperat for at finde en træningsform jeg kunne lave derhjemme, som ikke krævede ret meget andet end mig selv. Så jeg startede med deres begynder bootcamp i januar og følte mig som en klodset flodhest og fik begynder skader, da jeg lagde alt for hårdt ud.
 
På trods af skader og piveri fik jeg masser af støtte og opbakning fra Ida og Christina og deres følgere i den lukkede facebookgruppe, så jeg havde på ingen måde lyst til at give op.
 
Nu er der gået 4 måneder og jeg har tabt 17,4 kg. Jeg har meget bedre tid, overskud til alt og har det for første gang i mit liv godt med mig selv.
Wetrainathome.com har været afgørende på motionsområdet, selvom jeg også har gået min. 30 minutter hver dag (i dag kan jeg for første gang i mit liv løbe i 30 minutter i streg).
 
Motionen har heller ikke stået alene, da jeg også har ændret i min kost (prøvet flere forskellige ting).
 
De bedste råd jeg kan give videre, hvis du vil holde formen i længden, er:
1. Sæt dig små mål (feks 1 kg i måneden),
2. Lav små forandringer (fx. koncentrer dig om i første omgang at få en sund morgenmad hver dag, eller at kunne lave øvelserne korrekt på det lette niveau)
3. Ændre lidt af gangen (fx. spis hvad du vil så længe halvdelen af tallerkenen består af grøntsager eller frugt, eller klar WE TRAIN AT HOME 2-3 gange om ugen)
4. Lav kun forandringer du vil kunne leve med resten af dit liv (fx. hvis du ikke kan lide skyr til morgenmad så lad være med at spise det, eller hvis du ikke kan lide at løbe så lad være)
5. Lad være med fuldstændig at nægte dig selv de ting du godt kan lide (fx. elsker du rødvin så tag et glas når du har brug for det, men prøv at holde det på små mængder, eller hvis du elsker at bruge en dag på sofaen så gør det en sjælden gang i mellem)
 
Jeg elsker wetrainathome.com og hvad det har gjort for mig og min familie <3
Jeg håber at jeg kan inspirere andre til også at prøve wetrainathome.com, så de også kan få det fantastisk med dem selv. 
 
Har du også brug for en livsstilsændring, og vil du gerne opnå de samme flotte resultater som Anita?
Så tilmeld dig WE TRAIN AT HOME og lad os hjælpe dig i dag! Det er aldrig for sent at starte!