HIIT træning hjemme

Hvis du har svært ved at finde tid til træningen, er vores HIIT-træningsprogrammer lige noget for dig. De er nemlig klaret på kun 12 minutter!

HIIT har de sidste mange år ligget nr. 1 på listen over de mest populære træningsformer.

Det er heller ikke så mærkeligt, når HIIT er én af de eneste træningsformer, hvor du både taber fedt og opbygger styrke på samme tid.

Det er en sveddryppende træningsform, der går ud på at give den fuld gas i korte tidsintervaller efterfulgt af en kort pause.

Det lyder hårdt – og det er det også – men vi har inddelt vores træninger på tre niveauer, så hvad enten du er øvet eller nybegynder, har vi det helt rette HIIT træningsprogram til dig.

Prøv selv en af vores HIIT træningsvideoer

Vi tilbyder 3 forskellige træningsniveauer, så vi er sikre på at du kommer godt fra start.
Her kan du prøve en hjemmetræningsvideo fra vores let-øvet-niveau uden redskaber.

HIIT træningsvideo

HIIT træningsprogram til din hjemmetræning

Hos os får du en HIIT træningsplan med træningsvideoer til din hjemmetræning, som er tilpasset dine præferencer, så vi er sikre på, at du får lige netop de resultater, du ønsker. Vi sammensætter din plan ud fra dit niveau, dine træningsmål, og om du vil træne med eller uden redskaber.

Hvad er HIIT?

HIIT står for Høj-Intensitets-Interval-Træning.

Når du træner HIIT handler det om, at du skal tage så mange gentagelser, du kan, indenfor et kort tidsinterval efterfulgt af en kort pause.

Det er bevist, at HIIT er en af de hurtigste måder at forbrænde fedt, uden det går ud over din muskelmasse. De korte intervaller med høj intensitetstræning sætter spark i din puls og gang i din efterforbrænding af kalorier i mange timer efter din træning.

Vil du vide mere? Så læs vores artikel Hvad er HIIT.

Shoulder push up
Hvor ofte skal du træne HIIT?

Hvis du er nybegynder eller utrænet, anbefaler vi, at du træner 2-3 gange om ugen.

Det er vigtig, at du får gjort træningen til en del af din hverdag, uden at det føles som en stor ændring i rutinerne, da man ellers ofte kører død i det.

Når du begynder at vænne dig til din nye træningsrutine, kan du stille og roligt øge antallet af træninger om ugen.

Er du let øvet anbefaler vi dig at træne 3-4 gange om ugen. Hvis du er i den øvede ende, kan du tage to HIIT træninger efter hinanden, så den samlede træningstid bliver 24 minutter.

Er du allerede i topform, anbefaler vi, at du træner 4-5 gange om ugen og gerne to HIIT træninger i streg. Så kommer dit samlede træningspas op på 24 minutter.

Tilmeld dig HIIT træning for begyndere og øvede

Tilmeld dig WE TRAIN AT HOME og prøv de første 14 dage gratis – der er ingen binding! Hvis vores træning ikke er noget for dig, kan du altid melde dig ud, inden de 14 dage er gået.

Rigtig god træning!