Kom godt i gang og bliv en stærk løber med effektiv træning derhjemme 

Er du vild med at løbe? Eller drømmer du om at blive det? Er tanken om at løbe 5 kilometer helt fjern for dig, men måske noget, du godt kunne tænke dig at kunne? Eller er du allerede en erfaren løber, der gerne vil forlænge din distance og måske løbe et halvmarathon?

Lige meget hvad din løbesituation, nuværende løbeform og drømme for dit løb er, så er du landet det rigtige sted. Hos WE TRAIN AT HOME er vi også vilde med løb, og derfor har vi gjort vores online løbeprogram til en del af det, vi tilbyder vores medlemmer. Læs mere om her, hvordan du kan komme i gang med løbetræning som nybegynder eller øvet. 

Kom i form med et løbeprogram fra WE TRAIN AT HOME

Selvom WE TRAIN AT HOME oprindeligt udsprang fra en interesse i styrketræning, elsker vi også en god omgang cardio, og vi ser en masse fordele i at kombinere de forskellige træningsformer, så du får den sundeste og stærkeste krop. Derfor har vi Julie Høgh med på holdet. Udover at være konkurrenceløber er hun også løbeekspert, så hun ved af erfaring, hvordan man bedst sammensætter de mest effektive løbeprogrammer, herunder også et online løbeprogram. 

Løbetræning

Vores mission om, at det skal være nemt og overskueligt for alle at træne i en travl hverdag, gælder også når vi snakker løb. Det er også derfor, at vores løbeprogram fungerer som et online løbeprogram, så du ikke er afhængig af tid, sted og skema, for at kunne passe din træning, men blot kan træne, når det passer bedst ind i din kalender og hverdag. Og uanset om du er nybegynder eller en erfaren løber, har WE TRAIN AT HOME et løbeprogram til dig.

Prøv 14 dage gratis

Hvordan fungerer løbeprogrammerne?

Når du beslutter dig for at prøve kræfter med et løbeprogram fra WE TRAIN AT HOME, får du et 12-ugers program, som du downloader som et dokument. På den måde får du nemt et overskueligt overblik over, hvad du skal træne fordelt ud på dagene over de 12 uger. 

Hos WE TRAIN AT HOME giver vi dig løbeprogrammet sammen med nogle gode og brugbare videoer, hvor Julie fortæller dig om de forskellige løbebegreber og teknikker, så du også bliver klogere på teorierne bag løb. På den måde er du ikke i tvivl om, hvor langt du skal løbe den pågældende dag, og du opnår samtidig en masse viden om løb, så du fortsat kan have løb som en af dine foretrukne træningsformer. 

Alt efter om du er en erfaren løber eller nybegynder, vil vores løbeprogrammer indeholde forskellige ugentlige træningsdage. Vælger du vores løbeprogram for begyndere, kan du forvente tre ugentlige træningsdage, men vælger du programmet for øvede, vil der være fire ugentlige træningsdage. 

Nedenfor kan du se en video med Julies introduktion til vores løbeprogrammer.

Gør løb til en sund vane

Det virker måske simpelt, men det kan være svært at komme i gang med at løbe. Et godt råd er, at du altid skal starte der, hvor dit niveau tillader det – ikke hvor du ønsker at være. Løb er nemlig en proces, der kræver en strategi, og det er netop det, du får med vores online løbeprogrammer. Problemet med at gå i gang med løb, uden en plan, kan opstå, hvis du løber længere og hurtigere, end du er klar til. Så kan din krop ikke følge med, og du kan derfor være i fare for at få skader. 

Derudover er løbeplanen med til at holde dig til ilden og gøre løb og træning til en vane. Så snart det er en fast vane, begynder motion at føles nemmere, og det kræver måske heller ikke så meget viljestyrke at komme af sted, fordi din krop og hjerne er vant til, at det er blevet en del af din hverdag. 

Første step: Lav en plan for løbetræningen

Første step i målet om at gøre løb til en træningsform, du nyder, er at lave en plan –  i denne sammenhæng kaldt en løbeplan. På den måde kan du nemmere forholde dig til løbet, når det sker på samme tid og samme sted. Det gør, at du gør løbetræningen til en vane, og det vil i fremtiden være nemmere at vedligeholde din løbeplan. Derfor er et løbeprogram fra WE TRAIN AT HOME også en god ide, da dit løb altid er skemalagt ned til mindste detalje, og du ved hvor langt du skal løbe, og hvornår du skal holde pause. Det fjerner nogle af de barrierer og tanker, der kan være ved selv at skulle tænke over og planlægge, hvordan din træning skal foregå. 

Hos WE TRAIN AT HOME ønsker vi at give alle vores medlemmer de bedste forudsætninger for en god løbetræning. Derfor har vores løbeekspert, Julie Høgh, lavet fire forskellige 12-ugers programmer til både 5 km, 10 km og halvmarathon (21,0975 km). På den måde kan du udvikle dig i løbet af de 12 uger samtidig med, at du følger en nogenlunde ens plan hver dag. Hos WE TRAIN AT HOME ønsker vi, at du nyder din løbetræning. Derfor er vores løbeprogram fyldt med motiverende og udfordrende teknikker, tempoer og distancer. 

Bliv en dygtig løber med WE TRAIN AT HOME’s 12-ugers løbeprogrammer til 5 km, 10 km eller halvmaraton

Prøv 14 dage gratis her

Løbetur i efteråret

Hvordan bruger jeg løbeprogrammerne?

Hvis dit hovedfokus eller mål er inden for løb, anbefaler vi, at du følger løbeprogrammerne efter planen. Det giver dig de bedste resultater på kortest tid. Hos WE TRAIN AT HOME er vores fokus at finde den motion, der passer bedst ind i din hverdag. 

Medlem Ditte
Vi har hjulpet mange seje løbere med at komme i gang eller blive endnu bedre til løb

Som medlem af WE TRAIN AT HOME bliver du en del af en stor, sej klub af andre medlemmer, der har tilmeldt sig af forskellige grunde. Vi har blandt andet interviewet Ditte, der faldt over WE TRAIN AT HOME, fordi hun havde tilmeldt sig et 10 km-løb, som hun skulle træne op til. 

Ditte var særligt glad for den lukkede Facebookgruppe, som man bliver en del af, hvor alle medlemmerne er med til at inspirere hinanden og dele tips og tricks. Ditte siger:

Jeg har gennemført to løbeprogrammer fra WE TRAIN AT HOME. Jeg er vild med programmerne, da de er lette at forstå og lige til at gå til. Jeg har prøvet en del andre løbeprogrammer og er startet med at løbe mange gange, men de andre programmer er hurtigt blevet for tekniske, og så har jeg mistet interessen. WTAHs løbeprogrammer er sat sammen, så både krop og psyke kan følge med i forhold til øget træningsmængde og intensitet. Man løber i sit eget tempo til alle træninger, så det passer til ens niveau.

Læs resten af vores interview med Ditte her og tjek nogle af de flotte resultater vores medlemmer har opnået her

Kombiner din løbetræning med HIIT, yoga eller pilates

Derfor har vi også, udover løb, HIIT- og yogarutiner som du kan prøve både som selvstændig træning men også som et effektivt supplement til din løbetræning. Derfor kan du også altid supplere dit løb med hjemmetræning såsom HIIT-træning eller en yogasession, hvis vejret er dårligt, eller du ikke har tiden til løbeturen på den pågældende dag. Det giver dig den ultimative fleksibilitet til at sammensætte din træning, alt efter hvor meget tid og lyst du har. 

Hvis du er gået i gang med at træne, fordi dit overordnede mål er, at du gerne vil i bedre form og tabe dig, kan du sagtens kombinere både løb, HIIT og yoga efter humør. Alle tre træningsformer komplimenterer hinanden perfekt, så du kan selv vælge hvilken form for træning, du vil dyrke på dagen.

Kaster du dig dog ud i WE TRAIN AT HOME’s 12 ugers løbeprogram, anbefaler vi, at du prøver at holde fast og gennemfører løbetræningen, som programmet anbefaler. På den måde får du de bedste resultater, og du vil hurtigt kunne mærke, at du er i stand til at løbe længere, end du tror. 

Løbesko

Der er mange fordele ved at kombinere forskellige træningsformer

Udover at WE TRAIN AT HOME’s udvalg af mere end 1.000 forskellige træningsvideoer inden for yoga, HIIT og pilates samt vores løbeprogrammer giver dig fri mulighed for at freestyle og sammensætte din perfekte træningsrutine, så er der også en masse sundhedsfordele ved at blande træningsformer. Disse er blandt andet: 

Opnå en stærkere krop og få bedre kropsforståelse med forskellige typer træning

Yoga, pilates og HIIT træner forskellige aspekter af din krop og fitness. Overordnet set har de forskellige træningsformer disse fordele, der, kombineret med løb, kan gøre dig ekstra stærk, smidig og sund. 

  1. Yoga fokuserer på fleksibilitet og balance, 
  2. Pilates styrker din core og forbedrer din kropsstyrke
  3. HIIT forbedrer dit kredsløb, øger din udholdenhed og hjælper med at forbrænde kalorier. 

Når du kombinerer disse med løbetræning, arbejder du på en bredere vifte af fysiske egenskaber, der kommer dig til gode på en lang række forskellige måder.

Brug yoga og pilates til at forebygge løbeskader

Yoga og pilates kan hjælpe med at forbedre din kropsholdning, styrke muskler og mindske risikoen for skader under løbetræning. De øger også kropsbevidsthed, hvilket kan bidrage til at forhindre overbelastning og dumme bevægelser.

HIIT kan øge din udholdenhed

HIIT-øvelser kan forbedre din kardiovaskulære kondition og øge din udholdenhed, hvilket kan hjælpe dig med at blive en bedre løber. HIIT kan også hjælpe med at forbrænde kalorier og forbedre stofskiftet.

Stressreduktion og mere fokus vejrtrækning

Yoga og pilates fokuserer på åndedrætsteknikker og afslapning, der kan hjælpe med at reducere stressniveauer. Reduceret stress kan forbedre din mentale sundhed og ikke mindst ydeevne under løbetræning, hvor god erfaring med vejrtrækningsøvelser også kommer dig til gode.

Variation og motivation 

At kombinere forskellige træningsformer i din rutine kan gøre træningen mere interessant og udfordrende. Dette kan hjælpe med at opretholde motivationen og undgå træthed af ensformige træningstyper og træningsplateauer, hvor du ikke føler, at du udvikler dig.

Forbedret fleksibilitet, smidighed og mobilitet

Yoga og pilates arbejder på at øge din fleksibilitet og mobilitet, hvilket kan forbedre din løbestil og reducere risikoen for skader.

Balance og koordination

Yoga og pilates træner også din balance og koordination, hvilket er vigtigt for at opretholde en stabil løbestil og undgå faldskader.

Brug pilates til at give dig bedre løbestil

Pilates fokuserer på at styrke din core, hvilket kan hjælpe med at opretholde god løbestil og forhindre rygproblemer.

Ditte, som blev medlem af WE TRAIN AT HOME for at træne sig op til et 10 km-løb, er også blevet fan af vores andre træninger. Hun siger:

Jeg er glad for at supplere min løbetræning med både yoga og HIIT, da min krop bliver trænet og udfordret på forskellige måder, og så er det ikke på nogen måde ensformigt at træne, da det er så afvekslende.

På den måde får du med WE TRAIN AT HOME’s træningsudvalg det oplagte grundlag til at komme i en super form med varierende træningstyper, der kan sammensættes lige efter dine ønsker og behov og ikke mindst være med til at gøre dig til en endnu bedre løber.

Kom i super form med hjemmetræning

Der er mange fordele ved at få træningen klaret gennem hjemmetræning. På den måde er du ikke afhængig af at betale for et medlemsskab, at pakke træningstøjet, planlægge din kalender og finde overskuddet til en lang træning, med en fitnessinstruktør, der kan være af svingende kvalitet. I stedet kan du klare træningen online, hjemmefra, hvor det passer dig, når det passer dig. Det gør det også nemmere at sløjfe de mange dårlige undskyldninger og få træningen klaret. 

Når du skal i gang med din hjemmetræning, er det en fordel at lave eller følge et program, så du på den måde gør din træning super effektiv – både i forhold til dit udbytte af træningen og den tid, du bruger på det. På den måde er det næsten som at tage en fitnessinstruktør med hjem på stuegulvet, der er med til at vejlede dig og sørge for, at du holder gejsten og motivationen oppe. 

Nogle foretrækker at tilrettelægge deres eget program til hjemmetræning, men langt de fleste sætter pris på, at andre klarer den del. Hvis du ikke selv går meget op i det, er det en stor fordel at lave et træningsprogram tilrettelagt af professionelle, der har indsigt i krop og træning. Så er du sikker på, at din træning er både effektiv og ikke belaster din krop på en uhensigtsmæssig måde. Det samme gælder de løbeprogrammer, vi har sammensat til dig. Vi tager os af den komplicerede del, så du blot kan snøre løbeskoene og spurte af sted. 

Hos WE TRAIN AT HOME har vi, udover løbeprogrammerne, et stort udvalg af programmer til hjemmetræning, der tilgodeser alt fra nybegynderen til den meget øvede. Du finder træningsprogrammer til HIIT, yoga, gravidtræning og meget mere hos os.

Find mere end 1.000 forskellige træninger hos WE TRAIN AT HOME

Hos WE TRAIN AT HOME har vi også træningsprogrammer til yoga, pilates, efterfødselstræning, gravidtræning og selvfølgelig løbetræning, så du kan helt sikkert finde en træningsform, der passer lige til dig og dine behov, så du kan bliver stærkere, hurtigere, sundere og finde øget velvære i din hverdag.