Kom i form med et løbeprogram fra WE TRAIN AT HOME

Selvom WE TRAIN AT HOME oprindeligt udsprang fra en interesse i styrketræning, elsker vi også en god omgang cardio. Derfor har vi Julie Høgh med på holdet, som er løbeekspert og konkurrenceløber. Vores mission om, at det skal være nemt og overskueligt for alle at træne i en travl hverdag, gælder også når vi snakker løb. Og uanset om du er nybegynder eller en erfaren løber, har WE TRAIN AT HOME et løbeprogram til dig.

Prøv 14 dage gratis

Gør løb til en sund vane

Det virker måske simpelt, men det kan være svært at komme i gang med at løbe. Et godt råd er, at du altid skal starte der, hvor dit niveau tillader det – ikke hvor du ønsker at være. Hvis du løber længere og hurtigere, end du er klar til, kan din krop ikke følge med, og du kan derfor være i fare for at få skader. Så snart det er en vane, begynder motion at føles nemmere, og det kræver måske heller ikke så meget viljestyrke at komme afsted.

Første step i kampen om at gøre løb til en træningsform du nyder, er at lave en plan. På den måde kan du nemmere forholde dig til løbet, når det sker samme tid og samme sted. Det gør, at du gør det til en vane, og det vil i fremtiden være nemmere at vedholde. Derfor er et løbeprogram fra WE TRAIN AT HOME også en god ide, da dit løb altid er skemalagt ned til mindste detalje, og du ved hvor langt du skal løbe, og hvornår du skal holde pause. 

Hos WE TRAIN AT HOME ønsker vi at give alle vores medlemmer de bedste forudsætninger for en god løbetræning. Derfor har vores løbeekspert, Julie Høgh, lavet et 12-ugers program til både 5 km, 10 km og halvmarathon (21,0975 km). På den måde kan du udvikle dig i løbet af de 12 uger samtidig med, at du følger en nogenlunde ens plan hver dag. Hos WE TRAIN AT HOME vil vi gerne, at du nyder din løbetræning, derfor er vores løbeprogram fyldt med motiverende og udfordrende teknikker, tempoer og distancer. 

Hvordan fungerer løbeprogrammerne?

Når du beslutter dig for at prøve kræfter med et løbeprogram fra WE TRAIN AT HOME, får du et 12 -ugers program, som du downloader som et dokument. På den måde får du nemt overblik over, hvad du skal træne fordelt ud på dagene over 12 uger. 

Hos WE TRAIN AT HOME giver vi dig løbeprogrammet sammen med nogle gode brugbare videoer, hvor Julie fortæller dig om de forskellige løbetermer og teknikker. På den måde er du ikke i tvivl om, hvor langt du skal løbe den pågældende dag, og du opnår samtidig en masse viden om løb, så du fortsat kan have løb som en af dine foretrukne træningsformer. 

Alt efter om du er en erfaren løber eller nybegynder, vil vores løbeprogrammer indeholde forskellige ugentlige træningsdage. Vælger du vores løbeprogram for begyndere, kan du forvente tre ugentlige træningsdage, men vælger du programmet for øvede, vil der være fire ugentlige træningsdage. 

Nedenfor kan du se en video med Julies introduktion til vores løbeprogrammer.

Hvordan bruger jeg løbeprogrammerne?

Hvis dit hovedfokus eller mål er inden for løb, anbefaler vi, at du følger løbeprogrammerne efter planen. Det giver dig de bedste resultater på kortest tid. Hos WE TRAIN AT HOME er vores fokus at finde den motion, der passer bedst ind i din hverdag. Derfor har vi også, udover løb, HIIT- og yogarutiner som du kan prøve. Derfor kan du også altid supplere dit løb med hjemmetræning såsom HIIT-træning eller en yogasession, hvis vejret er dårligt, eller du ikke har tiden til løbeturen den dag. 

Hvis du er gået i gang med at træne, fordi dit overordnede mål er, at du gerne vil i bedre form og tabe dig, kan du sagtens kombinere både løb, HIIT og yoga efter humør. Alle tre træningsformer komplimenterer hinanden perfekt, så du kan selv vælge hvilken form for træning, du vil dyrke på dagen.

Kaster du dig dog ud i WE TRAIN AT HOME’s 12 ugers løbeprogram, anbefaler vi, at du prøver at holde fast og gennemfører løbetræningen, som programmet anbefaler. På den måde får du de bedste resultater, og du vil hurtigt kunne mærke, at du er i stand til at løbe længere, end du tror.