Vores seje medlemmers resultater

Vi er så stolte af alle vores medlemmer!
Her kan du se og læse et lille udvalg af vores medlemmers resultater og udtalelser.

Hvor meget skal man træne for at se resultater?

Det er forskelligt fra person til person hvor meget træning, der skal til. Desuden afhænger det især om hvilke resultater, du ønsker at opnå. Her på siden kan du læse, hvor meget vores medlemmer har trænet, og hvilke resultater de har opnået med vores hjemmetræning.

Jeg vil bare sige at jeg virkelig er vild med løbeprogrammet til 5 km og jeres hiit træninger. Jeg startede for 11 uger siden med disse to og vejede 73,6 kg. og i dag vejer jeg 61,1 kg. Det er fedt at komme af med graviditetskroppen og være sig selv igen. Billedet er bare for at vise, man virkelig kan se forskellen i ansigtet.
Karina, WE TRAIN AT HOME medlem
Jeg er mor til 2 små aber, hvilket betyder at jeg ikke har meget tid til træning i hverdagen. Mit mål var at få min trætte og slappe mor krop op af sofaen, få mere energi og blive en stærkere mor. Det giver energi og overskud, når man bruger tid på sig selv. Også selvom det kun er 12 minutter om dagen!
Ida Maria, WE TRAIN AT HOME medlem
Jeg elsker WE TRAIN AT HOME og hvad det har gjort for mig og min familie. Efter kun 4 måneder havde jeg tabt 17,4 kg, udelukkende ved at træne WE TRAIN AT HOME og lave en ændring i mine kostvaner. Jeg har også fået meget mere overskud, og jeg har det for første gang i mit liv godt med mig selv. Jeg håber at jeg kan inspirere andre til også at prøve!
Anita, WE TRAIN AT HOME medlem
Mål og vægt aner jeg ikke, men resultatet er nået på 3 uger - Jeg er stolt!!! Jeg har ikke haft hovedpine en eneste gang, jeg har fået mere overskud og har ikke været træt og sløv.
Ditte, WE TRAIN AT HOME medlem
Jeg har nu trænet med i ½ år og har derfor gjort status. Det er SÅ fedt! Jeg har MEGET mere energi. Jeg fik mere energi af træningen, og da jeg fik kosten med blev jeg næsten uovervindelig. Jeg har ALDRIG haft det bedre. I er fantastiske at følge! TAK for at vise en enormt effektiv og ikke overvældende træningsform!
Ina, WE TRAIN AT HOME medlem
I dag bliver jeg stadig overrasket når jeg ser mig selv i spejlet. Tænk jeg kunne få den krop tilbage, jeg havde for 14 år siden. At der inden under gemte sig en veltrænet krop. Kostplansforløbet har givet en livsstilsændring og ikke en kur.
Pernille, WE TRAIN AT HOME medlem
Af hjertet tak, WE TRAIN AT HOME!! Jeg har de sidste 2-3 år kæmpet rigtig meget med min personlige accept af min krop. Nu har jeg fundet vejen. Jeg er glad, motiveret og nyder min træning. Og så har jeg for første gang i alle de år jeg kan huske, lagt på en strand i bikini, uden at tænke én eneste gang om, hvad alle andre nu tænkte om mig. Det er en sejr i sig selv!
Sabrina, WE TRAIN AT HOME medlem
Tusind tak til jer for fantastisk træning, som er overskueligt at nå i en travl hverdag. For første gang i mit liv, tænker jeg ikke på at tabe mig! Jeg har faktisk kun tabt mig 3 kg. på 12 uger, men derimod har jeg aldrig haft det bedre med mig selv og min krop. #JegSpiserStadigMasserAfSlik #OgHvidtBrødMedSmør
Kirstine, WE TRAIN AT HOME medlem
Mega seje Pia har tabt 25 kg. på 2 år med vores træning og en sideløbende kostændring. Hun træner stadig med på vores på 12 minutter's HIIT hjemme på stuegulvet!
Hvis jeg fortsætter i denne stil, så ved jeg da slet ikke hvilket tøj jeg skal gå i! Har tabt mig 2 kg på 1 uge! Kæresten roste mig i morges og sagde "Du har godt nok tabt dig. Din bh og bukser sidder løst, og det på sidebenene er blevet mindre. Sådan skat" Endelig noget motion, hvor man fysisk kan se resultater!
Camilla, WE TRAIN AT HOME medlem
Jeg havde lillejuleaften 2020 trænet “med Jer” i et år. Hallelujah, for et år. Struktur på min mad gåture og Jeres video, alle hverdage, har resulteret i minus 45 kg hos mig. Tak for Jeres gode idé og altid dejlige energi på videoerne. Hilsen en Superfan
Sanne, WE TRAIN AT HOME medlem
Jeg har aldrig været så vedholdende med noget træning, som dette. Efter et år synes jeg stadig det er sjovt, varieret og udfordrende. WE TRAIN AT HOME er bare blevet en naturlig del af hverdagen. Det der holder mig sund, stærk og glad.
Kathe, WE TRAIN AT HOME medlem

Har du også en historie, du har lyst til at dele med os? Så skriv til os på info@wetrainathome.com. Vi vil elske at høre fra dig!