Se alle vores træningsformer herunder

HIIT cover stor
HIIT

HIIT er perfekt til dig, som ikke har tid til at træne. Det er en af de mest effektive træningsformer, fordi du både taber fedt og opbygger styrke på samme tid.

Det er en sveddryppende træningsform, der går ud på at give den fuld gas i korte tidsintervaller efterfulgt af en kort pause. Det lyder hårdt – og det er det også – men vi har inddelt vores træninger på tre niveauer, så hvad enten du er øvet eller nybegynder, har vi det helt rette HIIT træningsprogram til dig.

Læs mere om HIIT.

Styrketræning
Styrketræning

Vores styrketræningsvideoer er perfekte til dig, der gerne vil opbygge styrke og har max 30 minutter til din træning. Alt du behøver er dig selv og nogle få vægte. Du bliver guidet igennem din styrketræning fra start til slut af Samuel på træningsvideoerne, så du får helt styr på teknikkerne og den gode form.

Programmerne er baseret på interval-cirkeltræning, så alle kan følge med. Det vil sige, at du enten skal lave så mange gentagelse du kan indenfor et specifikt tidsinterval, eller udfører et specifikt antal gentagelser indenfor et tidsinterval.

Læs mere om styrketræning.

Design uden navn (9)
Yoga

Yoga er til dig, der gerne vil træne en kombination af smidighed, udholdenhed og styrke, samtidig med at du får den meditative effekt og sved på panden.

Vi tilbyder både Yin yoga, Hatha yoga og Power yoga – og det i mellem. Vil du gerne have en kort yoga-rutine fra morgenstunden, har vi også det. Vores yogainstruktører Sophie og Michelle guider dig trygt igennem på din måtte, så du kan nyde en stund bare for dig.

Læs mere om yoga.

Kommer snart (1)
Basis styrketræning

Vil du gerne have gang i musklerne i et roligt tempo og opbygge en styrke, der gavner dig i dagligdagen? Så er vores Basis styrketræning noget for dig.

Alt du skal gøre, er at stille dig klar foran skærmen med et par lette håndvægte eller vandflasker, og følge med på træningsvideoen hvor Birgitte viser og forklarer dig hvordan du udfører forskellige basis styrkeøvelser, imens du træner derhjemme.

Læs mere om basis styrketræning.

Kvinde løber udenfor
Løb

Vores 5 km, 10 km og halvmarathon løbeprogrammer er til dig, der gerne vil komme i form med løbetræning. Vi har både programmer til dig, der er begynder og til dig, der gerne vil forbedre din løbetid og teknik.

Du får et 12-ugers program, som du downloader som et dokument. På den måde får du nemt et overblik over, hvad du skal træne fordelt ud på dagene over 12 uger. Du får også nogle gode brugbare videoer, hvor  vores løbetræner Julie fortæller dig om de forskellige løbetermer og teknikker.

Læs mere om løb.

Pilates instruktør
Pilates

Få en bedre kropsholdning og en stærk og smidig krop med pilates. Pilates er for alle uanset form, alder, køn, fysik og eventuelle skavanker. Uanset om du aldrig har prøvet pilates før eller er øvet, så har vi en serie af pilatesvideoer til dig.

Når du træner pilates, arbejder du med de små stabiliserende muskler omkring leddene, og du vil igennem øvelserne lære, hvordan du bruger din krop hensigtsmæssigt og optimalt.

Læs mere om pilates.

Gravid cover
Gravidtræning

Træn dig stærk og udholdende under graviditeten med vores særlige træningsvideoer til gravide. Du træner side om side med Ida og Christina igennem deres egne graviditeter, så I følges ad uge for uge til og med uge 40.

Træningen tager hensyn til de gener, man kan have som gravid og har ekstra fokus på bækkenbund og mavemuskulatur.

Læs mere om gravidtræning.

Lavender Baby Announcement Social Media Graphic
Efterfødselstræning

Vores efterfødselstræning er startskuddet til at komme i form på den helt rigtige måde efter fødslen. Træningen genopbygger kroppen efter fødsel med særlig fokus på at få opbygget en stærk core muskulatur og bækkenbund op igen.

Vores efterfødselstræning løber over 5 måneder med 2-3 træninger om ugen, hvor du bliver guidet godt igennem alle øvelserne.

Læs mere om efterfødselstræning.

Jeg har aldrig været så vedholdende med noget træning, som dette. Efter et år synes jeg stadig det er sjovt, varieret og udfordrende. WE TRAIN AT HOME er bare blevet en naturlig del af hverdagen. Det der holder mig sund, stærk og glad.
Kathe, WE TRAIN AT HOME medlem