Styrketræning

Vores styrketræningsvideoer er perfekte til dig, der gerne vil opbygge styrke og har max 30 minutter til din træning. Du behøver ikke at have prøvet styrketræning før, for at kunne træne med. Alt du behøver er dig selv og nogle få vægte. Du bliver guidet igennem din styrketræning fra start til slut af Samuel på træningsvideoerne, så du får helt styr på teknikkerne og den gode form. 

Programmerne er baseret på interval-cirkeltræning, så alle kan følge med. Det vil sige, at du enten skal lave så mange gentagelse du kan indenfor et specifikt tidsinterval, eller udfører et specifikt antal gentagelser indenfor et tidsinterval.
Lyder det kompliceret? Bare rolig, Samuel er med dig hele vejen i din træning og viser og forklarer alt hvad du skal gøre undervejs.

Styrke
Hvad er styrketræning?

Styrketræning er en form for træning, der fokuserer på at øge kroppens muskelstyrke, udholdenhed og i nogle tilfælde muskelstørrelse.
Man styrketræner ved at udsætte musklerne for modstand eller belastning, for at fremme muskelvækst og styrke. Det gør man typisk ved, at udføre gentagne øvelser med vægte, træningselastikker eller kropsvægt.

Der er forskellige metoder og tilgange til styrketræning:

1. Vægttræning: Her træner man med håndvægte, kettlebells eller maskiner, for at skabe modstand under træningen.

2. Træning med elastikker: Her træner man med træningselastikker for at skabe modstand og udføre forskellige øvelser med.

3. Kropsvægtsøvelser: Her bruger kroppens egen vægt som modstand, f.eks. push-ups, squats og pull-ups.

4. Funktionel træning: Her fokuserer man på, at forbedre kroppens evne til at udføre daglige aktiviteter, ved at styrke specifikke muskelgrupper og forbedre koordinationen.

Vores styrketræningsprogrammer er en blanding af træning med vægte og kettlebells, kropsvægtsøvelser og funktionel træning. Det giver en god variation i din styrketræning, og sørger for at du er dækket godt ind på din vej mod at blive stærkere.