Julen er forbi og det nye år står for døren. Du får her en fantastisk og effektiv workout, der vil hjælpe dig med at få svedt lidt af julen af samt forberede dig godt på det nye år. Især hvis du har et ønske om et sundere og stærkere 2022.

Træningen tager kun 12 minutter, og den er derfor perfekt til dig, der har svært ved at finde tid til træning i hverdagen.

Vi tilbyder 3 forskellige træningsniveauer hos os for at sikre, at du kommer godt fra start. Denne hjemmetræningsvideo er fra vores let-øvet-niveau, og det eneste du skal bruge er en måtte (eller et tæppe) og 2 håndvægte (eller vin/vandflasker).

Vi træner forskellige intervaller i vores træninger, og dette er det, vi kalder det hurtige interval, hvor vi træner i 20 sek. og har 10 sek. pause mellem hver øvelse og kører i 6 runder = 12 minutter (det skal du dog ikke tænke så meget over, du bliver nemlig guidet gennem hele træningen).

Tryk play og følg med så godt du kan og husk på, at der vises nemmere alternativer undervejs.

HIIT træningsøvelse

Er du klar på mere effektiv træning?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at komme i dit livs form. Vi gør det overskueligt for dig at komme i gang og få skabt en vedvarende stærk livsstil. Hos os får vi træningen til at passe ind i dit liv, og du får alle redskaberne til at komme i form derhjemme i en travl hverdag.

Som medlem får du en skræddersyet HIIT træningsplan med træningsvideoer, som vi sammensætter ud fra dit niveau, dine træningsmål og om du vil træne med eller uden redskaber. På den måde sikrer vi, at du får lige netop de resultater, du ønsker.

Hvad er HIIT?

HIIT står for Høj-Intensitets-Interval-Træning.
Når du træner HIIT, handler det om, at du skal tage så mange gentagelser, du kan indenfor et kort tidsinterval efterfulgt af en kort pause.

Det er bevist, at HIIT er en af de hurtigste måder at forbrænde fedt på, uden at det går ud over din muskelmasse. De korte intervaller med høj intensitetstræning sætter spark i din puls og gang i din efterforbrænding af kalorier i mange timer efter din træning.

HIIT-cover
Hvor ofte skal du træne HIIT?

Hvis du er nybegynder eller utrænet, anbefaler vi, at du træner 3 gange om ugen.
Det er vigtigt, at du får gjort træningen til en del af din hverdag, uden at det føles som en stor ændring i rutinerne, da man ellers ofte kører død i det. Når du begynder at vende dig til din nye træningsrutine, kan du øge antallet af træninger til 3 gange om ugen.

Er du let øvet anbefaler vi, at du træner 3 – 4 gange om ugen. Hvis du er i den øvede ende, kan du tage to HIIT-træninger efter hinanden, så den samlede træningstid bliver 24 minutter.

Er du allerede i topform, anbefaler vi, at du træner 4 – 5 gange om ugen og gerne to HIIT-træninger i streg. Så kommer dit samlede træningspas op på 24 minutter.

Tilmeld dig WE TRAIN AT HOME og prøv de første 14 dage gratis – der er ingen binding!
Hvis vores træning ikke er noget for dig, kan du altid melde dig ud, inden de 14 dage er gået.

Rigtig god træning og godt nytår!