BOOTCAMP coverbilleder

Er du på udkig efter et online træningsprogram, der kan hjælpe dig med at komme i form derhjemme? Så er du kommet til det helt rigtige sted!

Med vores helt nye Burn Circuit Bootcamp får du trænet hele kroppen samtidig med, at du bliver stærkere og kommer i bedre form. Du får en effektiv træningsrutine, der er til at holde hele året rundt og ikke blot et par uger. Samuel er med dig hele vejen igennem din træning, hvor han viser og forklarer alt, hvad du skal gøre undervejs, så du får mest mulig ud af din træning.

Som medlem af WE TRAIN AT HOME vælger du helt selv, hvornår du vil starte på vores bootcamp. Du har altid adgang til programmet, så du kan starte, når det passer dig bedst.

Tilmeld dig i dag og prøv 14 dage gratis her.

Design uden navn (4)
Om bootcampen:

Denne bootcamp er til dig, der har 12-30 minutter til at få klaret træningen 3 gange om ugen med et mål om at forbedre din styrke og form. Du får effektive full body workouts, som består af en blanding af øvelser med egen kropsvægt, styrketræning med kettlebell og cardio, som alle kan være med på.

Programmet starter ud på et lettere niveau, hvor vi træner os langsomt op til et mere øvet niveau i slutningen af bootcampen.

Din træner på bootcampen er: Samuel

Burn Circuit Bootcampen indeholder:

💻 12 spritnye træningsvideoer

Svarende til 3 workouts om ugen i 4 uger

💦 12-30 minutters workouts

Alle workouts kommer hele kroppen igennem

▶️ Du bliver guidet igennem hver træning

Du skal bare trykke play og træne med på skærmen

💪 Er du ny til træning, kan du sagtens være med

Alle niveauer kan træne med!

Styrke
Fordele ved online hjemmetræning

Der er mange fordele, der følger med ved online træning, hvilket er grunden til, at det er blevet mere og mere populært at rykke træningen hjem i stuen. Bliv klogere på nogle af fordelene ved online træning:

  • Du vælger selv, hvornår på dagen du vil træne
  • Du kan både træne derhjemme, på kontoret eller på ferien
  • Du skal ikke bruge tid på transport
  • Du kan træne i fred
  • Du slipper for at stå i kø til udstyr og maskiner
Jeg har aldrig været så vedholdende med noget træning, som dette. Efter et år synes jeg stadig det er sjovt, varieret og udfordrende. WE TRAIN AT HOME er bare blevet en naturlig del af hverdagen. Det der holder mig sund, stærk og glad.
Kathe, WE TRAIN AT HOME medlem