Medlem Catharina

Catharinas rejse med WE TRAIN AT HOME

Mød seje Catharina der søgte efter en træningsform, der var fleksibel, så hun kunne komme i gang med at træne. Nu er hun lykkedes med at træne vedholdende i 14 uger hos WE TRAIN AT HOME og er stadig motiveret for at fortsætte.

Læs hele interviewet med Catharina og få hendes bedste råd til dig, der også vil i gang med at træne. Hun er virkelig sej, og vi håber, at hun kan være med til at inspirere dig.

Interview med Catharina

Catharina deler sine erfaringer, råd og resultater med dig lige herunder.

Hvorfor træner du hos WE TRAIN AT HOME?

Jeg søgte efter noget, der havde den fleksibilitet, der skulle til for, at jeg kunne komme i gang med at træne. Det har jeg fundet i WTAH. Korte intense træninger, der passer ind i min hverdag.

Mit mål er at komme i form og få en sund og stærk krop.

Hvad er din favorit træningsform?

Jeg træner HIIT. De korte pas er overskuelige samtidig med, at man stadig har følelsen af at have fået trænet godt igennem. Og det er de korte pas, der gør, at jeg stadig holder ved her på 15. uge.

Hvad tid på dagen træner du og hvorfor?

I hverdagene træner jeg om aftenen, da det er det, der bedste passer med mit arbejde og dagligdagen med 2 børn.

Har du et yndlings træningsredskab?

Alt med vægte er et hit hos mig – både håndvægte og kettlebells.

Hvilke resultater har du opnået?

Jeg kan mærke, at jeg er blevet stærkere og mere udholdende. Selvom vægttab ikke har været i fokus i første omgang, har jeg tabt mig 3,5 kg.

Og så vil jeg sige, at mit primære resultat er, at jeg er lykkedes med at træne vedholdende i 14 uger og stadig er motiveret.

Hvad er dit bedste råd til andre, der også gerne vil i gang med at træne?

Vi kommer alle med forskellige forudsætninger, så det er nok svært at give et entydigt råd. Det overhovedet at komme i gang med at træne og at holde ved, har været min helt store udfordring. Så jeg kan fortælle hvad, der har virket for mig:

De korte HIIT træninger har gjort, at jeg har kunnet gennemføre selv på dage med lavt energi og
hvor de dårlige undskyldninger har stået i kø. Jeg har altid kunnet sige til mig selv, at 12 min. kan du godt overskue – 12 min. så er du færdig.

Og så vil jeg også kraftig anbefale, at man gøre brug af den lukkede Facebook gruppe for medlemmer. Den har været en af kernerne i min succes. Det har givet mig noget at have et sted at ”rapportere” ind, så det har jeg gjort mange gange om ugen. Her bliver man mødt med støtte fra både trænere og de andre WTAH’er. Både når man har store succeser, og når man har udfordringer.