Kender du til alle de fantastiske fordele, der følger med, når du prioriterer at få trænet? Udover de fysiske fordele, så gavner træning nemlig også dit mentale velvære. 

Først og fremmest kan træning give dig en følelse af velvære i kroppen. Derudover kan regelmæssig motion have en positiv effekt på dit humør, søvn og selvtillid.

Hvis du gerne vil i gang med at dyrke regelmæssig motion, så kan du tilmelde dig WE TRAIN AT HOME for kun 129 kr. om måneden og blive en del af vores online træningsfællesskab. De første 14 dage er gratis!

Ida og Christina smiler

 

Hvordan gavner træning dit mentale velvære?

Vil du gerne blive endnu klogere på, hvordan træning gavner din mentale sundhed? Så læs med herunder, hvor vi dykker ned i de mange positive virkninger, der følger med ved regelmæssig motion. 

Mere energi

Når du dyrker motion, så vil du sandsynligvis opleve en forbedring af energien. Måske kender du til det, at humøret og energiniveauet er i bund, men efter en afsluttet træning sker der et skift. Humøret er i top og energien er tilbage. Så selvom sofaen nogle gange lokker mere, så er det ofte det hele værd, når du får klaret en træning.

Forbedret søvn

Motion kan også hjælpe dig til at sove bedre. Det er der mange grunde til. Træning kan bl.a. være med til at berolige din krop og dit sind, så du nemmere kan give dig hen til søvnen. Derudover bliver du også mere naturlig træt, når du har brugt kroppen i løbet af dagen.

Større livsglæde

Når du træner, sker der et festfyrværkeri af endorfiner, som kan give dig et boost af positivitet, når du har trænet. Du kan derfor opleve større livsglæde, når du dyrker regelmæssig motion, og du vil føle dig meget mere veltilpas.

Bedre selvtillid

Du kan også opleve, at træning gavner din selvtillid, når du dyrker det regelmæssigt. Det kan f.eks. være, når du når de mål, du har sat dig for. Eller når du kan mærke, at du bliver stærkere, hurtigere og mere udholdende. Så kan det give dig et kæmpe skud selvtillid og lyst til at fortsætte.

Get strong Bootcamp (1)
Start din egen træningsrejse

Prøv WE TRAIN AT HOME gratis i 14 dage og se, om du er lige så begejstret for det som vores mange brugere. Tilmeld dig her.

Du kan også læse mange af vores medlemmers succeshistorier og blive inspireret til din egen træningsrejse mod mere mental velvære.

Jeg har aldrig været så vedholdende med noget træning, som dette. Efter et år synes jeg stadig det er sjovt, varieret og udfordrende. WE TRAIN AT HOME er bare blevet en naturlig del af hverdagen. Det der holder mig sund, stærk og glad.
Kathe, WE TRAIN AT HOME medlem