Ditte’s resultat på 3 ugers træning med os!

Vi oplever ofte en smule skepsis når vi siger, at det ikke behøver at tage mere end 12 minutter om dagen at komme i sit livs form. Er du ny på vores blog, og er det første gang at du hører om vores koncept, så sidder du måske også og tænker, at det er for godt til at være sandt.

Derfor deler vi her vores medlem Ditte’s flotte resultat, samt hendes tips til hvordan hun klarede det. Det er så inspirerende og motiverende, hun er et levende bevis på at det virker og at ALLE kan gøre det. Er der vilje er der vej!

Ditte opnåede resultatet på vores Januar Bootcamp, hvor vi også havde lagt en spiseguide ud som hun fulgte.

Læs Ditte’s historie herunder.

Mål og vægt aner jeg ikke, men resultatet er nået på 3 uger, da jeg var syg hele den første uge… Fuck janteloven – jeg er stolt!!!

Flere spørger hvad jeg har gjort, så her er lige et fælles svar:
1) Jeg lovede mig selv, at uanset hvordan slutresultatet blev, så ville jeg ikke blive skuffet.
2) Hver gang jeg mødte en udfordring prøvede jeg at vende det til noget positivt og motiverende.
3) Jeg fulgte madplanen til punkt og prikke den første uge hvor jeg var syg. Jeg synes dog at den blev lidt triviel i uge 2, så jeg gjorde det til en mission at finde på noget der var mindst lige så lækkert – HVER dag!
4) Jeg skippede kaffe OG sukker OG alkohol de første par uger. Drak til gengæld masser af vand og grøn the.
5) Træningen lavede jeg hver dag når jeg havde ‘lyst’ – ikke noget bestemt tidspunkt (og slet ikke om morgenen)
6) Jeg varmede op inden hver træning – så altså ikke kun de 12 minutter. Og for min egen skyld prøvede jeg at strække ud så godt jeg kunne.
7) Jeg gav 200% af mig selv under træningen – overboen har sikkert undret sig over alle de brøl!
8) Jeg har udover træningen kun været til 1 times yoga, samt taget en enkelt gåtur på løbbåndet i fitnesscentret.
9) Jeg har fået mere søvn end jeg plejer. Jeg har været naturligt træt, og har ikke set tv eller pc i sengen. Gearet ned med en kop the og så bare sovet.
10) Jeg har haft en enkelt ugentlig ’syndedag’ med lækker sund brunch.
11) Jeg har investeret i en del forskellige vitaminer, og har lavet ingefærshots som jeg har taget hver dag.

Det lyder som en hel livsstilsændring, og det er det i virkeligheden nok også – men jeg har høstet så mange fordele. Jeg har ikke haft hovedpine en eneste gang, jeg har fået mere overskud og har ikke været træt og sløv…

Og så har jeg haft de sejeste og mest motiverende med hiit’ere”

Som Ditte skriver er det i virkeligheden få livsstilsændringer der skal til!

Get fit with WE TRAIN AT HOME!