Hvordan holder du dig aktiv, når du ikke træner? Selvom du træner, så er det også vigtigt, at du derudover holder dig aktiv og tænker almindelig hverdagsbevægelse ind. Det hele tæller nemlig med i det store regnskab – også de små bevægelser.

Det er godt for både krop og sind at holde sig aktiv i løbet af dagen. Mange af os sidder mange timer på en kontorstol i løbet af arbejdsdagen, og når vi kommer hjem, sidder vi måske nogle timer i sofaen. Det kan derfor gøre en kæmpe forskel for vores humør og energiniveau med mere hverdagsbevægelse.

Læs med herunder og få vores 5 bedste tips til mere hverdagsbevægelse. Husk på at lidt altid er bedre end ingenting.

Gå på trapper

5 tips til mere hverdagsbevægelse

1. Brug kroppen som transportmiddel

Gå eller tag cyklen i stedet for bil eller offentlig transport. Det giver samtidig en masse frisk luft og lys. Hvis det ikke er muligt at gøre til og fra arbejde, så gør det i andre situationer. Det kan f.eks. være, når du skal ud at handle, hente børnene e.l.

2. Beslut dig for at tage trappen

Det er en klassiker, men beslut dig for altid at tage trappen, når muligheden er der. Sæt gerne lidt fart på, så du får pulsen op. Du kan også tage en beslutning om altid at parkere bilen længere væk, så du får lidt ekstra skridt på kontoen.

3. Læg ting på plads med det samme

Når du har drukket din kaffe eller spist din frokost, så gå ud i køkkenet og sæt det i opvaskeren med det samme. Generelt kan du øve dig på at lægge ting på plads med det samme. Selvom det ikke lyder af meget, så kan det gøre en stor forskel for kroppen, at du hele tiden får lidt bevægelse ind i løbet af dagen.

4. Kombiner hverdagsrutinerne med bevægelse

Når du børster tænder, så gå en tur i hjemmet imens eller tag fem squats inden hvert måltid. Hvis du kombinerer dine hverdagsrutiner med bevægelse, så er du sikker på, at du hver dag får lavet lidt.

5. Lav en to-do liste med huslige pligter

Måske tænker du at rengøring og havearbejde er kedeligt og bare er noget, der skal overstås. Men prøv at se det som en perfekt mulighed for at få noget motion og samtidig få klaret nogle af pligterne i hjemmet. Hvis du laver en to-do liste, så kan det virke motiverende at strege ud hver gang, du har klaret et af punkterne.

Vidste du, at vi også har Office Workouts hos WE TRAIN AT HOME? Det er en effektiv måde at få mere bevægelse ind i løbet af arbejdsdagen. Med vores Office Workouts kan du nemlig arbejde kroppen godt igennem og få et boost energi på blot 5-10 minutter – og det kræver højest et skrivebord og en stol.

Vi har lavet to forskellige kategorier af træning indenfor Office Workouts: Office stretch og Office HIIT. Vi anbefaler, at du skifter mellem de to typer workouts og laver 1-2 videoer i løbet af din arbejdsdag.

Prøv 14 dage gratis.