Husker du at holde hviledage? Hviledage er en god idé at tænke ind i din træningsrutine, da det giver din krop tid til at kunne restituere ordentligt og blive klar til at træne igen. Så selvom det er vigtigt, at vi holder os aktive og dyrker motion, så er det også vigtigt, at vi giver kroppen en pause.

Udover at hviledage er vigtigt for kroppen, så er det også vigtigt for sindet. Det er med til at forhindre, at du brænder ud, og så giver det dig mulighed for at få ladet batterierne op.

Vi anbefaler, at du som minimum tager to hviledage om ugen. Læs med herunder hvor vi giver dig 3 tips til hvad du kan lave på dine hviledage. Som altid skal du huske at mærke efter og lytte til kroppens signaler.

Løbesko

3 tips til hvad du kan lave på dine hviledage

1. Dyrk yoga

Hvis du har det godt, og energien er til det, så kan du dyrke noget rolig yoga på dine hviledage. Det kan være rart at lave nogle blide stræk, hvor tempoet er skruet helt ned.
Hos WE TRAIN AT HOME finder du bl.a. Yin yoga og Hatha yoga, hvor der både er nogle korte og længere videoer. Det er også en god måde at komme ned i gear og få ladet op på.

2. Gå en tur i et roligt tempo

Hvis du kan mærke, at du stadig har lyst til at bevæge kroppen, så kan du lave noget let aktivitet på dine hviledage. Det kan f.eks. være en gåtur i et roligt tempo, hvor du lytter til podcast eller en lydbog.

3. Slap af på sofaen

Hvis du har trænet meget de seneste par dage og kan mærke, at kroppen er træt, så er det bedste for dig måske at ligge på sofaen og se din favorit serie. Det er helt okay, hvis er det, du har brug for, og det er vigtigt, at du mærker efter.
Det kan også være, at du vil forkæle dig selv med hjemmespa, en god bog eller måske en kop kaffe med vennerne.