Et fantastisk resultat fra vores medlem Ina, som er et godt eksempel på vores indlæg fra i går, nemlig at det ikke kun handler om det ydre, men i den grad også om det indre. En sund krop, er en stærk krop. Læs hendes historie herunder.

En inspirerende udvikling både fysisk og psykisk

“Hej med jer, jeg har nu trænet med Jer i ½ år og har derfor gjort status. Det er SÅ fedt!
Jeg var på ingen måde utilfreds med min “gamle” krop….jeg begyndte at træne fordi jeg trængte til at få styrket mig selv. I de sidste par måneder har jeg suppleret med vægte + jo mere jeg trænede (4-5 gange om ugen) jo sundere er min kost også blevet – hvilket jeg tydeligt mærker i min træning. Jeg har MEGET mere energi… jeg fik mere energi af træningen, og da jeg fik kosten med blev jeg næsten uovervindelig, hehe. Jeg har ALDRIG haft det bedre. Fysisk eller psykisk  I er fantastiske at følge! TAK for at vise en enormt effektiv og ikke overvældende træningsform!”

Som i kan læse var Ina’s mål “bare” at blive sundere og stærkere, og som følge deraf kan man også se en markant forandring på hendes krop.