Påsken er en tid, der for mange er lig med familiehygge og dejlige påskefrokoster med god mad og drikke. For mange kan det dog også være overvældende med de mange fristelser, som påsken byder på. Det kan ende med overspisning, ondt i maven og utilpashed, når påskedagene er omme.

Der findes dog heldigvis en mellemvej, hvor du stadig kan nyde påskedagene og den gode mad.  Vi har samlet de bedste tips til dig herunder, så du kan forberede dig på påskedagene og nyde  de gode påskefrokoster uden overspisning. Du kan selvfølgelig også bruge dem i mange andre situationer og højtider, hvor du bliver overvældet af de mange fristelser.

Påskeæg

3 tips til påskedagene

1. Skab et overblik over maden

Når du er til påskefrokost, så start ud med at få et overblik over maden og vælg det, som du har allermest lyst til. Ofte er det mange retter, der bliver serveret til en påskefrokost, og der er sikkert nogle retter, du synes bedre om end andre. Så prioriter den mad, du bedst kan lide.

2. Nyd din mad stille og roligt

Giv dig selv lov til at nyde maden stille og roligt. På den måde kan du spise med mere opmærksomhed, og det bliver nemmere at mærke efter og lytte til din mæthedsfornemmelse. Husk også at maden ikke nødvendigvis smager bedre af, at du tager af flere omgange.

3. Få bevægelse ind i påskedagene

Når vi er til påskefrokost, så kan vi ofte ende med at sidde ned i mange timer. Det kan derfor være rart at få noget bevægelse ind og få rørt kroppen.
Hvis du gerne vil have, at det skal være hurtigt og effektivt, så kan du f.eks. træne en af vores HIIT træningsvideoer, der kun tager 12 minutter. I kan også tage hinanden under armen og gå en rask tur mellem retterne.

2 iphones med yoga og hiit
Få pulsen op i påsken

Hos WE TRAIN AT HOME finder du et stort udvalg af forskellige træningsformer, hvis du gerne vil have pulsen op i påsken. Det er online hjemmetræning, som du kan lave når og hvor, du vil. Alt sammen udarbejdet af træningseksperter, som guider dig trygt igennem.

Prøv 14 dage gratis og se, om det er noget for dig!