Vi har modtaget den her super inspirerende og motiverende historie fra vores seje medlem Rikke. Den gør os SÅ glade. Det er virkelig fantastisk at læse, hvad vores træning har gjort for hende.

Vi og Rikke håber på, at hendes historie kan være med til at inspirere andre derude. Rikke er nemlig et levende eksempel på, at alder ikke er en hindring for at komme i sit livs bedste form. Hun er virkelig sej og vi er så stolte af hende!

Rikkes historie med WE TRAIN AT HOME

Jeg vil gerne dele min historie med jer, fordi I har simpelthen gjort mig så glad, stærk og stolt af mig selv med jeres fede træninger.

Jeg er en kvinde på 51 år og har altid været i god form. Da jeg var yngre, spillede jeg en del fodbold, men en korsbåndsskade for 20 år siden, som bare med årene er blevet værre og værre, har gjort, at jeg har måttet lægge alt boldspil og ukontrollerede bevægelser på hylden.

Jeg har løbet en del de sidste år, men det begynder også at blive sværere, og jeg har i mange år haft glæde af at gå i fitness center. Jeg har altid været god til at løbe og har været ked af at skulle acceptere, at det ikke længere kan være en så stor del af mit liv.

Da coronaen kom for to år siden, og jeg ikke længere kunne komme i fitness-center, fandt jeg jer på nettet og meldte mig ind. Jeg har formået at træne lige siden og lavet 4-6 træninger om ugen, med få undtagelser.  Jeg er så glad for det og står op om morgenen og tager en træning, inden der ellers er liv i huset og jeg skal af sted på mit job som lærer.

Det giver mig så meget energi og følelsen af styrke, og trods min alder føler jeg mig lige så fit og om end næsten mere tonet end nogensinde.

Jeg føler ikke længere, at jeg behøver at bruge så meget tid på træning som tidligere med samme resultat. Jeg har før været lidt stresset over, i en travl hverdag, at skulle nå så meget motion.

Efter 2-3 måneder tog jeg de øvede træningsprogrammer, hvor jeg har været siden, og der er kun enkelte øvelser, jeg har svært ved.

Jeg kombinerer træningen med masser af km om ugen på motionscykel og så prøver jeg at løbe en gang imellem.

Tusinde tak for en fed træning – jeg står op hver morgen og får energi, styrke og glæde, ved at lave træning sammen med jer i jeres stuer.

I er skønne, dygtige og motiverende. Jeg sender lige et billede, fordi jeg faktisk er stolt af, at en “kvinde i sin bedste alder” stadig kan være med.

Tusinde tak!

Mvh Rikke

Målet med vores træningsvideoer

Det er lige præcis det her der er målet med vores træning – at få jer til at have det ligesom Rikke. Stærke, stolte af jer selv og fyldt med energi og glæde! Er du klar til at få det ligesom Rikke?