Har du også svært ved at komme ned i gear midt i hverdagens travlhed? Når tingene går stærkt, så er det ikke altid nemt at finde roen og lade op. Heldigvis er det muligt at få noget ro ind i den travle hverdag, så du passer bedst muligt på dig selv.

Læs med herunder og få vores 5 bedste tips til mere ro i hverdagen.

Kop med kaffe

5 tips til mere ro i hverdagen

1. Husk din vejrtrækning

Nogle gode, dybe vejrtrækninger hjælper dig med at slappe af og beroliger dit nervesystem. Så hvis det hele bliver for meget, så husk at stoppe op og fokuser på din vejrtrækning. Måske du kan indføre 5 min hver dag, hvor du lige sætter dig ned, lukker øjnene og trækker vejret helt ned i maven.

Hvis du gerne vil blive klogere på forskellige åndedrætsøvelser, så har vi også skrevet et helt indlæg om det.

2. Kom ud i naturen

Naturen og dens lyde har en positiv påvirkning på os og kan virke afstressende. Så sluk telefonen, lad høretelefonerne blive i lommen og kom ud i naturen. Det kan være, du elsker at gå, men det kan også være, at du vil rykke din løbetur over i skoven.

3. Drop multitasking

Vi multitasker mange gange i løbet af dagen, så vi føler, at vi er mere effektive. Måske tjekker du mails, imens du er i gang med en anden arbejdsopgave, eller måske tjekker du de sociale medier, imens tv’et kører i baggrunden. Uanset hvad så er det ikke særlig sundt for os i længden og ofte bliver vi mindre effektive af det.
Øv dig i stedet på at fokusere på det, du er i gang med. Det gælder både, når du arbejder, mens også i din fritid.

4. Indfør skærmfri tid

Det kan være rart for mange af os at komme lidt væk fra telefonen. Den kan stresse og gøre, at vi har svært ved at være nærværende, når vi endelig har fri. Derfor kan det være en god idé at indføre skærmfri tid på et tidspunkt i løbet af dagen eller i hvert fald gøre dig nogle tanker omkring den tid, du bruger på telefonen.

5. Dyrk yoga

Yoga kan hjælpe dig med at komme ned i gear og fokusere på din vejrtrækning. Hos WE TRAIN AT HOME finder du flere forskellige yogaformer, så du kan finde den, der passer til lige netop dig, og hvad du har brug for. Der er både yoga til dig, der gerne vil udfordres og have sved på panden, men der er også yoga til dig, der gerne vil dyrke en mere stille og meditativ yoga.