Sommeren er over os, mange af os er på ferie og det resulterer ofte i manglende motivation til at træne.

Vi kender alt til det, varmen gør os trætte og vi vil hellere sippe drinks ude i solen.

Så hvordan holder vi formen?

Vi ved at du helt sikkert sidder med følelsen af, gerne at ville have alle de skønne fordele man får ved træning, men at du bare ikke kan overskue det.

Frygt ej, sommeren skal ikke slå dig ud.

Vi kommer dig til undsætning og giver dig et par sommertips til din træning i varmen.

4 tips til at få trænet i sommervarmen

 

1. Sæt realistiske forventeninger
Først og fremmest må du acceptere, at du nok ikke får trænet så meget som du plejer, og det er helt okay. Stræb efter at få bevægelse ind i din hverdag så ofte du kan. Gå f.eks en lang tur på stranden (det får man også sol af, win win), tag trapperne, svøm rundt i havet og se om du ikke kan få en WE TRAIN AT HOME træning ind 2-3 gange om ugen, så er du altså godt kørende. Husk at lidt bevægelse er bedre end ingen bevægelse.

2.  Stå lidt tidligere op og få trænet om morgenen 
Når du får din træning klaret om morgenen, så får du meget mere ud af din dag og kan dermed hurtigt komme ud og sommerhygge med din familie og dine venner.

Os der ikke har ferie lige nu, kender også alt til at skippe træningen efter arbejde, fordi vi hellere vil ud og sommerhygge når solen endelig er fremme, det problem løses også ved morgentræning.

Hvis du er på ferie, er det ofte også køligere at få trænet om morgenen og så når du det også før varmen fanger dig.

3. Træn i trusser og sportsbh (eller i bikini)
Ja, det kan du nemlig når du træner WE TRAIN AT HOME. Der er ikke andre der kigger på dig når du træner (medmindre du gerne vil have det selvfølgelig).

Du kan stå for dig selv i stuen i ingen ting, så du behøver ikke engang at finde alt træningstøjet frem = det er endnu hurtigere overstået. Det er super befriende, især da man næsten ikke orker tøj på kroppen når det er varmt.

Find eventuelt en gulvventilator frem og træn foran den – DET er skønt kan vi godt fortælle dig!

4. Tag din træning med udenfor
Det er så motiverende at stå ude i den friske luft og træne, især hvis du er på ferie et lækkert sted, eller har en dejlig have. Det giver mere motivation og energi, og samtidig kan du også få lidt sol på kroppen (hvis du altså kan holde ud at træne i solen. Det er selvfølgelig “kun” i 12 minutter, hvis du træner med os vel og mærke).

Husk på at sommeren ikke ensbetydende med, at man skal stoppe sin træning bare fordi man ikke kan overskue at træne som man plejer. Du behøver ikke at smide det hele på gulvet.

Du skal bare gøre det bedste du kan, træn et par gange om ugen, få gået nogle lange ture, svøm rundt i havet og kombiner det med en masse sommerhygge.

Så får du heller ikke dårlig samvittighed over drinks, is og grillmad – for det hører altså sommeren til!

Rigtig god sommer!