Har du svært ved at klare sommerens fristelser?
Der står juni i kalenderen, og sommeren står for døren. Det er en tid, der for mange vil byde på is, grill og kølig hvidvin.

Der skal selvfølgelig være plads til at hygge sig, men hvis du gerne vil undgå, at vægten løber løbsk, så er det en god idé at overveje, hvordan du vil klare de ekstra fristelser.

Derfor har vi samlet 4 tips til, hvordan du kan holde dig på rette kurs, hvis du gerne vil holde vægten eller have et stabilt vægttab.

4 tips til at klare sommerens fristelser

1. Sæt dig nogle mål på forhånd

Det første skridt er at sætte dig nogle realistiske mål på forhånd, så du ikke ender med at blive skuffet. Hvis du f.eks. er i gang med et vægttab, så bør du overveje, om det er realistisk at tabe dig under ferien, eller om det måske er bedre at sætte et mål om at holde vægten. Det kan også være, at du har det fint med, at der kommer et par få kilo på.

2. Lav din egen prioritering

Hvis du gerne vil hygge dig, men uden at fristelserne tager overhånd, så er det en god idé at lave en prioritering. Mærk efter hvad du gerne vil have plads til at kunne nyde, og hvad du godt kan undvære eller spise mindre af. Hvis du f.eks. er på ferie med All Inclusive, så kan det hjælpe at danne et overblik over udvalget og så vælge det, du allerbedst kan lide frem for at skulle smage det hele.

3. Husk motionen

Sommer og ferietid er ofte forbundet med et øget energiindtag. Derfor er det en god idé at tænke noget ekstra træningstid ind. Du kan f.eks. prøve vores bootcamp HIITcation (kan ses efter login), hvor du får trænet hele kroppen igennem på blot 12 minutter. Så kan du hurtigt komme ud og nyde sommeren igen.

4. Flyt opmærksomheden væk fra maden

Brug et øjeblik til at overveje, hvad du forbinder med sommer og ferie, der ikke har noget med mad og drikke at gøre. På den måde kan du flytte dine tanker hen på nogle andre ting, så mad og drikke ikke fylder ligeså meget. Det kan være, at du elsker at gå ture på stranden, læse en god bog eller noget helt tredje.

Rigtig god sommer <3