Det betyder så meget for os at have været med til at hjælpe Sabrina. Hun tabte 14,5 kg fra marts til juli. Nu er hun glad, motiveret og nyder træningen – med langvarige resultater!

Brug 5 minutter på at læse Sabrinas stærke historie, den vil uden tvivl være til kæmpe inspiration. Det er den i hvert fald for os.

Læs hvad Sabrina selv skrev herunder.

En rejse til personlig accept af kroppen

“Af hjertet tak, WE TRAIN AT HOME!! Jeg har de sidste 2-3 år kæmpet rigtig meget med min personlige accept af min krop. Nej jeg var ikke overvægtig, men jeg havde stadig en top mave, store lår og håndtag i siderne.

C9, suppe- og udrensningskure, kostplaner og træningsplaner..
Jeg har prøvet ualmindelig mange ting, for at tabe mig, men intet har holdt ved og givet effekt og motivation på længere sigt.

Da jeg i november kom hjem fra tre måneder i Sydafrika med en vægtøgning på godt 10 kg og en vægt der for første gang sagde 85 kg, der tabte jeg modet og opgav.. Jeg mistede alt energi og overskud til at tage den her vægtkamp op igen.

Men NU!!!
Nu har jeg fundet vejen. Jeg er glad, motiveret og nyder min træning. Jeg har ikke trang til overspringshandlinger, fordi jeg ved at der i den hverdag jeg har nu, er plads til lidt alkohol eller usunde sager i weekenden, hvis lysten er der – og det er den faktisk sjældent. Jeg begyndte i marts med at træne hiit. Langsomt har jeg også omvendt min kost og i dag er det ikke længere en tvang at spise sundt, varieret og træne dagligt – det er det jeg ser mest frem til når jeg står op.

Nok er der lang vej til min drømmekrop endnu, men kigger jeg tilbage på november, så er jeg 10 kg lettere igen, jeg har energi og styrke i min hverdag – og vigtigst; jeg har en accept af min krop som den er nu.

Og så har jeg i dag, for første gang i alle de år jeg kan huske, ligget på en strand i bikini, uden at tænke én eneste gang om, hvad alle andre nu tænkte om mig. Det er en sejr i sig selv”

Vi skal huske at nyde livet og leve

Tusinde tak til Sabina for at dele denne fantastisk historie med os! Vi håber at den kan være til inspiration for jer. Det er nemlig så vigtig at elske sig selv og rent faktisk nyde livet og leve. Det skal ikke føles som tvang eller pligt at træne og leve sundt! Det kommer helt automatisk, at man får lyst til det når først man kommer i gang og mærker alle fordelene ved en sund og aktiv livsstil.