En af de største udfordringer ved at få trænet i hverdagen er motivationen. Sommeren kan være ekstra udfordrende, fordi vores faste rutiner bliver byttet ud med afslapning og feriedage.

Det er selvfølgelig vigtigt, at du får prioriteret at slappe af i ferien, men det kan være en god idé at tænke lidt træning ind i ferieplanerne. Det kan give din energi og dit humør et boost, og måske vil du også opleve, at det bliver nemmere at vende tilbage til de faste træningsrutiner efter ferien.

Husk at det ikke behøver at tage alverdens tid at træne i ferien. Der findes oceaner af fede træningsmuligheder, så du hurtigt og effektivt kan få trænet – og samtidig slippe for at stå og svede i et varmt fitnesscenter.

5 tips til at holde formen ved lige i ferien

Hvis du gerne vil snige lidt træning ind i dine ferieplaner, så skal du læse med her, hvor vi giver dig 5 tips til en aktiv sommer.

1. Træn effektivt

Når du træner effektivt, så er det faktisk relativt lidt, der skal til for at holde din form ved lige. Vores HIIT træningsprogrammer tager kun 12 minutter, og du kan nemt tage det med på ferien. Så er der også god tid til afslapning og solbadning resten af dagen.

Med HIIT kan du også nemt rykke træningen udenfor, så du kan gøre det ved poolen, på stranden eller i haven.

2. Træn tidligt og nyd resten af dagen

Start dagen på den bedste måde og træn tidligt, inden resten af familien vågner. Hvis du er på ferie sydpå, så kan det også være bedst om morgenen, da det ellers bliver for varmt senere på dagen. Så er det klaret, og du har hele dagen til at nyde ferien.

3. Oplev omgivelserne med gåture

Når du går fra sted til sted, så oplever du en masse undervejs, og det er en god måde at udforske omgivelserne på. Så drop taxa, tog og bus, når det er muligt og drag afsted med benene som transportmiddel. Det kan også være, at det er muligt at leje nogle cykler.

4. Svøm et par ekstra baner

Hvis der er en pool i nærheden, så udnyt det til at få lidt ekstra bevægelse. Når du alligevel ligger og køler af i vandet, så kan du lige svømme et par ekstra baner. Måske du også har lyst til at tage en svømmetur i havet.

5. Find seværdigheder med aktivitet

Uanset hvor du er på ferie henne, så er det ofte muligt at finde seværdigheder med aktivitet. Måske er der nogle spændende byvandringer, vandreture eller sportsaktiviteter. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

God sommer!

Af hjertet tak, WE TRAIN AT HOME!! Jeg har de sidste 2-3 år kæmpet rigtig meget med min personlige accept af min krop. Nu har jeg fundet vejen. Jeg er glad, motiveret og nyder min træning. Og så har jeg for første gang i alle de år jeg kan huske, lagt på en strand i bikini, uden at tænke én eneste gang om, hvad alle andre nu tænkte om mig. Det er en sejr i sig selv!
Sabrina, WE TRAIN AT HOME medlem