Team-2-scaled

WE TRAIN AT HOME opstod i 2013 med en vision om, at gøre træning nemt og overskueligt for alle. Det kan være svært at opretholde en sund livsstil med både træning og sund mad i en travl hverdag, der er præget af arbejde og børnepasning. Og det kan faktisk indbyde til mange frustrerende tanker og ærgrelser over, at man ikke lige fik tid til at træne. For mange af os har et stort ønske om, at holde os sunde og i form og ville ønske, at der rent faktisk var tid til at køre et træningsprogram igennem. Det problem stødte vi i hvert fald ofte på, og det var det der gjorde, at vi startede WE TRAIN AT HOME.

WE TRAIN AT HOME er derfor til dig, der gerne vil holde dig i form, men ikke har flere timer om ugen til at stå i et fitnesscenter. Med vores træningsprogrammer kan du klare træningen direkte fra stuegulvet, og de tager typisk ikke længere tid end 12 – 30 minutter. Vi er fire trænere, der hver især har vores eget speciale. Hos WE TRAIN AT HOME finder du nemlig træningsprogrammer til både vægttab, løb, HIIT og yoga.

Bootcamp cover (2)

De forskellige typer af træningsprogrammer

Vores træningsprogrammer er til både begyndere og øvede, til dig, som ønsker et vægttab, vil stramme op eller til dig, der blot ønsker at gøre motion til en regelmæssig del af din hverdag.

Opnå et vægttab eller stram op med et HIIT træningsprogram

HIIT er en hård og effektiv træningsform, der får pulsen op, så du taber fedt og opbygger styrke på samme tid. Vores HIIT træningsprogram er særligt populært hos kvinder, som ønsker at stramme op, så de føler sig bedre tilpas i en bikini eller har et ønske om et træningsprogram, der leder til vægttab. Da træningen ikke tager mere end 12 minutter, er det en populær træningsform, der passer perfekt ind i den travle hverdag. Med et HIIT træningsprogram giver vi dig adgang til udvalgte træningsvideoer, så du opnår lige præcis de mål, du har sat dig.

Læs meget mere om HIIT her.

Sophie ny profil 2

Start morgenstunden med en yogasession

Med et træningsprogram til yoga får du videoer, der guider dig igennem forskellige yogasessioner. Når du dyrker yoga, træner du din smidighed, styrke og udholdenhed. Uanset om du aldrig har prøvet at lave yoga før, har vi træningsprogrammer, der passer til dig.
Yoga er meditativt og afslappende, og med vores personlige videoer tager vores yogainstruktør Sophie dig med hele vejen igennem træningen.
Lyder det som noget for dig, kan du læse mere om vores yoga træninger her.

Gør løb til en fast del af din hverdag

Der er mange, som synes det er rart at kombinere sin træning med at være udendørs og der kan et træningsprogram til løb være en god idé. Et træningsprogram til løb fra WE TRAIN AT HOME er på 12 uger, og du kan vælge mellem 5 km, 10 km eller halvmarathon. Programmerne udfordrer dig i forskellige løbeteknikker, hastigheder og distancer, så du under forløbet udvikler dit løb. Du kan både bruge et løbeprogram til vægttab, eller til blot at holde formen.

Du kan lære mere om et løbeprogram fra WE TRAIN AT HOME her.

Yoga og hiit
Det får du med et træningsprogram fra WE TRAIN AT HOME
 • Maksimal udbytte af din træning
  Vores træningsprogrammer er korte og de kan laves lige, hvor du har lyst. Men selvom de er korte, er de effektive, og vi garanterer, at du kommer til at svede, tabe fedt og stramme op.
 • En træningsmakker, der er ekspert
  Lige meget hvilken træningsform, der er din foretrukne, får du altid personlige træningsvideoer, som hjælper dig igennem hver eneste træning.
 • Et træningsprogram skræddersyet til dig
  Vi sammensætter altid et træningsprogram til dig ud fra dine personlige mål, præferencer og niveau.
 • Du har nem kontakt lige ved hånden
  Har du spørgsmål til dit træningsprogram, eller er der noget, du er usikker omkring, kan du kontakte os på mail, telefon eller i vores lukkede facebookgruppe. Vi står altid klar til at hjælpe.
Nordic Hiit app
Tag det første skridt i dag!

Du får de første 14 dage gratis – og der er ingen binding!