Motivationen er vores største fjende, når det kommer til træning. Den kommer og går alt efter, hvad der sker i vores liv, og den vil aldrig være der konstant. Det er vigtigt at anerkende, at man sjældent vil kunne holde samme træningsintensitet og motivation hele året rundt.

Når livet udfordrer dig, og du oplever op- og nedture, vil det have stor effekt på dit energiniveau og mentale overskud – og det er helt okay! Så snart du har anerkendt det faktum, vil du heller ikke få dårlig samvittighed, når du rammer ind i stressende perioder, hvor selv 12 minutters træning kan være uoverskueligt.

Derfor har vi hos WE TRAIN AT HOME lavet denne opgave til dig, som kan hjælpe dig tilbage på sporet efter en periode med ingen eller lidt træning.

Husk at du altid kan dele dine udfordringer og sejre inde i Facebook gruppen for medlemmer.

44ccd465-7dfe-44dc-93fe-e6234cc40cdf

Din opgave i dag

Find en blok papir eller noter frem på din mobil og skriv svarene på følgende spørgsmål ned:

  • Hvorfor er du gået i gang med at træne?
  • Hvad drømmer du om at opnå?

Dernæst skal du svare på: 

  • Hvad vil du få ud af at opfylde dit “hvorfor” – hvad ville det betyde for dig?
  • Hvordan ville det kunne ændre dit liv og din hverdag?

 

Design uden navn (9)
Dit "hvorfor"

Det kan både være et kortsigtet “hvorfor”, som at du gerne vil i form til en bestemt begivenhed. Det kan også være et langsigtet og vedvarende “hvorfor”, som at du gerne vil være sund og stærk resten af livet. Jo mere detaljeret du kan gøre det, desto bedre

Gem papiret/noten væk og husk hvor du “gemmer” det, og så har du den bedste motivation liggende, som du kan hive frem på dine hårde dage.