d662abc4-0073-4089-ac1f-f7719579e37d
Ida Wad

Personlig træner

Jeg hedder Ida, er founder af WE TRAIN AT HOME og har en baggrund som personlig træner og holdinstruktør.
Jeg startede med at undervise træningshold i 2010, og da mine elever på holdene hurtigt blev stærkere, havde jeg brug for at supplere min egen træning med en effektiv træningsform, som gjorde mig stærkere og mere udholdende, så jeg fortsat kunne udfordre mine træningshold.

Derfor begynde jeg at træne HIIT, som på kort tid gav mig rigtig gode resultater.
Jeg blev hurtigt bidt af HIIT, og dyrkede det mere og mere på grund af alle fordelene ved træningsformen. Jeg begyndte at bruge kortere tid på min træning på grund af de korte HIIT workouts, og kom alligevel i den bedste form nogensinde, jeg blev stærkere og fik mere energi.
Det fik jeg lyst til at dele med alle og enhver, så de også kunne opleve hvad kort intens træning kunne gøre for dem!

Sport24 billeder - 1080x1080 (3)

Det blev grunden til, at Christina og jeg startede WE TRAIN AT HOME.
Vores mission var dengang og er stadig, at gøre det muligt for alle, at komme i form og blive stærke i en travl hverdag.

Sidenhen er jeg blevet mor, og det blev derfor helt naturligt at udvide min træningsbaggrund med kurser indenfor gravid- og efterfødselstræning, som ligger til grund for vores gravid- og efterfødselsprogrammer, som både Christina og jeg blandt andet har optaget imens vi selv var gravide.

Det er vigtig for mig at træning er udfordrende, sjovt og udviklende. Jeg har trænet HIIT siden 2012, og har derudover bl.a. trænet styrketræning, pole fitness, calisthenics, yoga, håndbold, dans og prøver stadig forskellige sportsgrene for at samle de bedste øvelser og teknikker til hjemmetræning hos WE TRAIN AT HOME.