Skab sundhed og aktivitet på arbejdspladen

Formålet med vores office workouts er, at skabe sammenhold mellem kollegaer og motivere dem til, at dyrke motion på og udenfor arbejdspladsen. 

De korte office workouts giver et hurtigt skud energi til hjernen og arbejder kroppen igennem. Man får løsnet op for spændinger, styrket kroppen og dens holdning og dermed forebygger de smerter der kan opstå ved for stillesiddende arbejde, såvel som arbejde der slider på kroppen.

Office workouts

Vores office workouts tager 5-10 minutter og kan udføres foran skrivebordet på arbejdspladsen eller på hjemmekontoret, og er med til at øge dine medarbejderes sundhed og energi i løbet af arbejdsdagen – uden at svede!

Det kan udføres i både skjorte og nederdel, og alt man skal bruge er højst sit skrivebord og stol.

Vores office workouts består af guidede videoer, hvor man blot trykker play og følger med os på skærmen – nemmere bliver det ikke. 

Sådan fungerer vores office workouts

Vi har lavet 2 forskellige kategorier af træning indenfor office workout: Office Stretch og Office HIIT. 

Office Stretch: 

Med vores Office stretch videoer udfører du stræk og positioner, som forbedrer din kropsholdning, samt afhjælper og forebygger smerter og stivhed i kroppen, som er forårsaget af stillesiddende arbejde 

Office HIIT:

Med Office HIIT aktiverer og træner du de store muskelgrupper og øger blodcirkulationen i kroppen. Det giver et skud energi og kan mærkes med det samme, og det kan også øge lyst til at fortsætte træningen efter arbejdstiden. 

Prøv selv en af vores office workouts i videoerne nedenfor.

Office Stretch

Office HIIT

Vores træninger kan både laves alene, eller sammen med sine kollegaer hvis man ønsker at lave noget sjovt sammen der også kan styrke sammenholdet.