Bagdelen er udstyret med kroppens største muskel, og du kan derfor være sikker på, at du ved at træne dit bagparti kan skabe synlige resultater. For at få baller af stål kan du give dig i kast med balleøvelser – en træningsform, der fokuserer på at styrke og tone ballerne, så du kan opnå en mere fast og løftet numse.

Derfor er balletræning hjemme både smart og effektivt 

Du behøver ikke at at lægge vejen forbi fitnesscenteret for at opnå en fantastisk bagdel. Træning af ballerne derhjemme kan være lige så effektivt, hvis ikke mere, end at træne i et traditionelt træningscenter. Det bedste ved det hele er, at du kan gøre det på dine egne præmisser og uden at forlade dit hjem. Du sparer tid på transport og kan træne, lige når det passer dig bedst. Der er ingen undskyldninger om at have for travlt eller være for træt til at træne. Du kan nøjes med at trække 10 minutter ud af din dag og få en effektiv balletræning lige på dit stuegulvet. 

Lad os se på det større billede: Træning af ballerne er ikke kun med det formål at se godt ud i dine yndlingsjeans eller -bikini. Det handler også om at opbygge en stærk krop og forbedre dit fysiske og mentale velvære. Stærke baller spiller en vigtig rolle i at støtte og forbedre din kropsholdning. Ballemusklerne støtter nemlig både vores ryg, hofter og knæ – så gennem balletræning arbejder du faktisk på en stærkere og mere velfungerende krop.

Hop i dine træningstights og kom i gang med at træne dine baller i dit eget hjemmefitnesscenter! Prøv 14 dages gratis online træning med WE TRAIN AT HOME. 

De bedste balleøvelser til hjemmetræning

Når det kommer til træning af ballerne derhjemme, er der flere effektive øvelser, der kan hjælpe dig med at opnå en rund og fast bagdel. Øvelser som squats, glute bridges, lunges og kickbacks er alle gode valg, da de målretter og aktiverer ballemuskulaturen. Ved at udføre disse øvelser regelmæssigt kan du opbygge styrke, tone dine baller og forbedre din kropsholdning.

En effektiv måde at træne ballerne derhjemme er gennem WE TRAIN AT HOMEs online træningsfællesskab. Med adgang til vores samling af træningsvideoer kan du nemt udføre balleøvelser i dit eget hjem med fokus på at styrke og forme ballerne. 

Uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du finde træningsvideoer, som kan hjælpe dig mod en mere tonet og fast bagdel. Vores træningsvideoer og træningsplaner kan tilpasses dit niveau og mål, hvilket gør det let at komme i gang og opnå resultater. 

Træning af baller med eller uden udstyr

Du kan aktivere dine baller både med og uden udstyr. Hvis du foretrækker at træne uden udstyr eller bare ikke ejer den helt store udstyrspakke, behøver du ikke bekymre dig. Du kan sagtens komme godt i gang med balletræningen – der findes nemlig massevis af effektive balleøvelser, der kan udføres ved hjælp af din egen kropsvægt. 

Har du mod på at tage din balletræning til det næste niveau, kan du overveje at inkorporere nogle træningsredskaber. Elastikker, kettlebells eller håndvægte kan være nyttige til at tilføje modstand og intensitet til dine øvelser. Ved at bruge disse redskaber kan du aktivere musklerne i ballerne endnu mere og opnå større udfordring og fremgang i din træning.

WE TRAIN AT HOME tilbyder også en Booty Bootcamp, som inkluderer øvelser med kropsvægt og træning med forskellige redskaber, som du kan finde i hjemmet. Vores træningseksperter guider dig gennem træningsvideoerne og sikrer, at du udfører øvelserne korrekt og får mest muligt ud af din balletræning. Du kan tilgå træningsfællesskabet fra din smartphone, tablet, computer eller smart-tv, hvilket gør det nemt at træne dine baller hvor som helst og når som helst.

Kvinde laver hip raises

Inkluder numseøvelser i din samlede træningsrutine

Når du arbejder på at forme dine baller, er det vigtigt at inkludere numseøvelser i din samlede træningsrutine. Der er mange forskellige numseøvelser, der kan udføres for at aktivere og træne ballerne. Squats er en af de mest populære og kendte øvelser, når du vil træne bagdelen – og det er da også med god grund, da det er en særdeles effektiv øvelse, der arbejder på at styrke ballerne og lårmusklerne samtidigt. Lunges er fantastiske til at isolere ballerne og træne dem individuelt, hvor glute bridges fokuserer på at aktivere ballerne og opbygge styrke og stabilitet. 

En fantastisk måde at inkorporere disse og mange flere numseøvelser i din træningsrutine er ved hjælp af onlinetræning med WE TRAIN AT HOME. Vi har mere end 1000 forskellige træningsvideoer, som giver dig mulighed for at forme din træning, så den passer til dine specifikke mål og præferencer. Uanset om du vil træne med kropsvægt eller med forskellige redskaber, kan du finde træningsprogrammer og øvelser, der udfordrer dine baller og hjælper dig med at opnå en velformet bagdel.

Jeg har aldrig været så vedholdende med noget træning, som dette. Efter et år synes jeg stadig det er sjovt, varieret og udfordrende. WE TRAIN AT HOME er bare blevet en naturlig del af hverdagen. Det der holder mig sund, stærk og glad.
Kathe, WE TRAIN AT HOME medlem