Booty bootcamp

Booty Bootcamp er en bootcamp med 100 % fokus på at opbygge stærke og faste baller.
Hver træningsvideo i denne bootcamp, er sammensat ud fra konceptet om den perfekte balletræning, hvor vi træner alle 3 hovedmuskler i ballen hver gang.

Vi anbefaler at du bruger vores Booty Bootcamp, som et supplement til din træningsplan hos os eller vores andre bootcamps, så du får trænet hele kroppen.

Booty Bootcampen er online hjemmetræning, som indeholder helt nye træningsvideoer, du kan træne når som helst, uden at skulle tænke på at finde tid til at komme i træningscenteret.

Uanset dit træningsniveau vil vores træningsvideoer hjælpe dig med at blive stærkere, sundere og få mere energi.
Vi guider dig gennem alle træningerne og sørger for, at du får mest muligt ud af dem.

iPhones med booty bootcamp
Booty Bootcampen indeholder:
  • 💻 Spritnye træningsvideoer
    med fokus på balletræning
  • 🍑 Effektive 12 minutters HIIT workouts
    Med redskaber du kan finde i hjemmet + træningselastikker
  • 💡 Gode tips til aktivering af ballemusklerne
    Så du får det bedste ud af din træning
Håndvægte og tablet på træningsmåtte
Det skal du bruge

Vi bruger forskellige redskaber i nogle af træningerne i vores Booty Bootcamp, som alt sammen er noget du kan finde i hjemmet.
Se listen nedenfor:

  • Håndvægte/vandflasker
  • Kettlebell/Taske med vægt (fx. magasiner eller bøger)
  • Lille træningselastik (kan undlades)
  • Lang træningselastik
HIIT
Ida Wad, Christina Dahlgren & Samuel Martinez
HIIT er perfekt til dig, som gerne vil have effektiv træning på kort tid. Det er en af de mest effektive træningsformer, fordi du både taber fedt og opbygger styrke på samme tid.
Læs mere om HIIT
Yoga
Sophie Skytte & Michelle Løhde
Yoga er til dig der gerne vil træne en kombination af smidighed, udholdenhed og styrke, samtidig med at du får den meditative effekt og sved på panden.
Læs mere om yoga
Pilates
Jodie Taylor
Få en bedre kropsholdning og en stærk og smidig krop med pilates. Pilates er for alle og vil især gavne dig, der har problemer med ømme led og muskler.
Læs mere om Pilates
Løb
Julie Høgh
Vores 5 km, 10 km og Halvmarathon løbeprogrammer er til dig der gerne vil komme i form med løbetræning. Vi har både programmer til dig der er begynder, og til dig der gerne vil forbedre din løbetid og teknik.
Læs mere om løbetræning
Office workout
Ida Wad & Christina Dahlgren
Vores Office workouts tager 5-10 minutter og kan udføres foran skrivebordet på arbejdspladsen eller på hjemmekontoret. Det er med til at øge dine medarbejderes sundhed og energi i løbet af arbejdsdagen - uden at svede!
Læs mere om Office workout
Gravidtræning
Ida & Christina
Træn dig stærk og udholdende under graviditeten med vores særlige træningsvideoer til gravide. Du træner side om side med Ida og Christina igennem deres egne graviditeter, så I følges ad uge for uge til og med uge 40. Vores graviditetstræning tager hensyn til de gener, man kan have som gravid og har ekstra fokus på bækkenbund og mavemuskulatur.
Læs mere om gravidtræning
Efterfødselstræning
Christina Dahlgren, Ida Wad & Sophie Skytte
Vores efterfødselstræning er startskuddet til at komme i form igen på den helt rigtige måde. Vores efterfødselstræning genopbygger kroppen efter fødsel med særlig henblik på at få bygget en stærk core muskulatur og bækkenbund op igen.
Læs mere om efterfødselstræning
Jeg har aldrig været så vedholdende med noget træning, som dette. Efter et år synes jeg stadig det er sjovt, varieret og udfordrende. WE TRAIN AT HOME er bare blevet en naturlig del af hverdagen. Det der holder mig sund, stærk og glad.
Kathe, WE TRAIN AT HOME medlem