Har du svært ved at finde ud, hvad du skal tage med til frokost, når du er på farten? 
Når hverdagen rammer, så betyder det for mange, at der også skal forberedes noget mad, som man nemt kan have med i tasken. Det resulterer måske i en kedelig og lunken madpakke, som du ikke har lyst til at sætte tænderne i.

I dag er der gode muligheder for at få noget ordentligt at spise, når du er på farten. Når du forbereder noget hjemmefra, så er der dog en del penge at spare, og du er heller ikke afhængig af det udbud, der er af frokostmuligheder.

Derfor har vi samlet 3 idéer til en sund og nem frokost, som du kan have med på farten. De er nemme at have med, og så er du ikke afhængig af at skulle sidde ned ved et bord imens.

Tunsalat med æg

3 idéer til en sund og nem frokost

1. Salat på glas
Lav en lækker og mættende salat, som du kommer i en glasbeholder med låg. Du kan finde en masse lækre opskrifter med en hurtig Google søgning, men der er nogle generelle huskeregler, så ingredienserne holder sig så friske som muligt:
– Fyld dressingen i bunden som det første.
– Herefter de sprøde grøntsager, som er mindre sarte f.eks. rodfrugter og kåltyper.
– Derefter kan du lave et lag med kød, fjerkræ, fisk, tofu eller bælgfrugter.
– Til sidst topper du med de mere sarte grøntsager som agurk, tomat, salatblade o.l. Top gerne med nødder eller kerner.

2. Wrap med lækkert fyld
Wrap er nemt at have med, da det hverken kræver bestik eller et spisebord at spise den – og så kan du komme en masse lækre ingredienser i. Du kan lave det med en fuldkornstortilla, æggewrap eller madpandekage. Prøv f.eks. vores opskrift på wrap med kylling, grønt og tzatziki.

3. Lækre og nemme madmuffins
Madmuffins er perfekte til frokost på farten eller en hurtig snack. Når du laver dem, så kan du lave en stor portion, så du har til flere dage.
Til ca. 6 store muffins skal du blot bruge 4 æg samt et par spsk mel og mælk. Så tilsætter du selv det fyld, du vil have i. Det kan være en masse grøntsager og måske noget kylling eller fisk. Giv dem 10-15 min ved 175 grader.