Har du lyst til at komme i gang med yoga hjemme i stuen? Yoga er den ultimative selvforkælelse og et godt redskab til at skabe ro og balance både fysisk og mentalt. Det kan især være rart i en travl hverdag at have et frirum, hvor du kan puste ud og komme ned i gear.

For mange kan det også føles mere trygt og rart at dyrke yoga hjemme i stuen. Samtidig skal du ikke stresse over at finde et yogahold, der passer ind i din kalender.  Med hjemmeyoga vælger du helt selv, hvornår du vil dyrke yoga, og du slipper for at bruge tid på transport.

Vi har samlet 5 gode råd til, hvordan du kommer godt i gang med din egen yogapraksis hjemme i stuen. Så find yogamåtten frem og bliv klogere lige herunder.

Barnets stilling

5 gode råd til din yogapraksis


1. Skru ned for forventningerne

Husk på at yoga er for alle, og det er ligegyldigt hvor smidig, du er, når du starter. Det handler ikke om at kunne røre sine tæer eller stå på hovedet. Fokuser på din egen krop og respekter kroppens grænser. Det må gerne strække, men ikke gøre ondt.

2. Gør rummet hyggeligt

Skab et hyggeligt rum til din yogapraksis. Tænd nogle stearinlys, placer nogle planter og sæt noget roligt musik på. Det kan hjælpe dig med at slappe af og være til stede, når du dyrker yoga.

3. Tag noget behageligt tøj på

Tag noget behageligt tøj på, som du kan bevæge dig i, når du dyrker yoga. Det kunne være et par bløde tights og en top eller en let trøje.

4. Planlæg din yogapraksis

Tag et kig i kalenderen og sæt fast tid af til din yogapraksis. Måske foretrækker du at starte dagen med yoga inden arbejde, eller måske fungerer det bedre om aftenen inden sengetid.

5. Prøv at udfordre dig selv

Ligesom med andre træningsformer, så er det også vigtigt, at du udfordrer dig selv i din yogapraksis. Ellers kan det hurtigt blive kedeligt, fordi du ikke rykker dig. Det kan du f.eks. gøre ved at prøve en anden yogaform eller prøve nogle nye yoga øvelser.

Hos WE TRAIN AT HOME finder du både yogavideoer med Power yoga, Hatha yoga, Yin yoga og det imellem, som du nemt kan starte hjemme i stuen. Få 14 dage gratis.

Namaste!