Når den travle hverdag rammer, og du kigger i kalenderen, så kan det måske føles som en umulig opgave at få tid til træning. Det kan også være, at du har dage, hvor du bare ikke har energien til en lang træning.

Men hvem siger, at en workout skal være lang for at være effektiv? Hos WE TRAIN AT HOME elsker vi HIIT, fordi det er en træningsform, hvor du både taber fedt og opbygger styrke på samme tid – og så tager det kun 12 minutter.

Prøv 14 dage gratis.

Ida og Christina smiler

5 grunde til at elske hurtige workouts

Hvis du ikke er helt overbevist endnu, så får du 5 gode grunde til at elske hurtige workouts lige herunder.

1. Større chance for at du gennemfører

Når du kan se frem til en hurtig træning, så er der ofte større chance for, at du rent faktisk gennemfører den – og der er større chance for, at du overhovedet går i gang. Der er mange ting, der kan komme i vejen for din træning, men hvis du ved, at den kun tager 12 minutter, så kan det føles mere overskueligt.

2. Det er nemmere at finde motivationen

Efter en lang dag kan sofaen lokke mere end træningstøjet. Især hvis du kan se frem til en times træning. Men 12 minutter? Det kan de fleste finde motivationen til. Når du først er i gang og har fået pulsen op, så oplever mange også, at de har lyst til at fortsætte.

3. Du kommer ikke til at kede dig

Uanset hvor god en playliste du har strikket sammen, så kan de fleste blive ramt af kedsomhed. Risikoen for at den rammer, er dog væsentlig mindre, når din workout er kort og effektiv. Den er nærmest overstået, før du ved af det, og du kan presse dig selv til dit max.

4. Nemmere at presse ind mellem gøremål

En kort træning er nemmere at presse ind mellem dagens gøremål, og der er derfor mulighed for mere bevægelse i løbet af dagen. Måske du kan træne i din frokostpause eller mellem møder? Det er kun fantasien, der sætter grænser!

5. Bevægelse bliver til en vane

At komme ind i en god træningsrutine kan være udfordrende. Især hvis du er ny til træning eller har haft en pause. For mange af os er korte og effektive workouts derfor den perfekte måde at gøre bevægelse til en vane, da det er mere overskueligt – og du kan stadig opnå gode resultater.

iPhones med yoga og hiit

HIIT træning er for alle uanset om du er nybegynder, let øvet eller rutineret.

Hos WE TRAIN AT HOME har vi også træningsprogrammer til yogapilatesefterfødselstræninggravidtræning og løbetræning, så du kan helt sikkert finde en træningsform, der passer til lige netop dig.