Få en stærk og smidig krop med pilates

Pilates er for alle uanset form, alder, køn, fysik og eventuelle skavanker. Uanset om du aldrig har prøvet pilates før eller er øvet, så har vi en serie af pilatesvideoer til dig.

Pilates er en teknik hvor du får styrket din kropsbevidsthed og forbedret din kropsholdning gennem bevægelser, som giver dig en stærk og smidig krop. Når du træner pilates, arbejder du med de små stabiliserende muskler omkring leddene, og du vil igennem øvelserne lære, hvordan du bruger din krop hensigtsmæssigt og optimalt.

Prøv 14 dage gratis

God til ømme led og muskler

Træningen er især god for dig, der har problemer med ømme led og muskler. Du vil gennem pilates blive klogere på de begrænsninger, du oplever, at din krop kan have. Når du tør arbejde med de ømme led og muskler, kan du samtidig slippe angsten for at bevæge dig. Det vil gøre dig mere fortrolig med din krop – også de dele af den, som gør ondt. Pilates er nemlig en skånsom træningsform, som kan hjælpe til at lindre smerter.

Du vil blive guidet gennem hver video fra start til slut af vores dygtige instruktør Jodie, og selvom hun underviser på engelsk, kan du sagtens følge trygt med. Hun er nemlig virkelig god til at vise præcis, hvad du skal gøre med din krop for at udføre hver øvelse korrekt.

Ifølge grundlæggeren af pilates, Joseph Hubertus Pilates, vil du “Efter første gang mærke en forskel, efter 10 gange se en forskel, og efter 30 gange har du fået en ny krop”. 

Det kræver tid og tålmodighed, men du vil relativt hurtigt mærke en forandring. Vi kan love dig for, at det er det værd!

Introduktion til Pilates
Bliv klogere på pilates

Pilates i kombination med HIIT

Hvis du gerne vil opnå fantastiske resultater med din krop, kan vi stærkt anbefale dig at kombinere pilates med vores HIIT træning – det er det perfekte match. Pilates er nemlig ikke en træningsform, hvor du får pulsen højt op, og derfor vil det være en fordel at supplere med HIIT mindst 2 gange om ugen.

Den kropskontrol du opnår med pilates vil virkelig også gavne din HIIT træning. Din træning bliver langt mere effektiv, når du bliver mere kontrolleret i dine øvelser og bevægelser, samt får en højere udholdenhed og dermed kan presse dig selv mere. Pilates vil også styrke din krop yderligere på måder, som HIIT ikke kan, hvilket også kan være med til at forebygge skader.

Pilates kan også være skridtet mod at komme godt i gang med HIIT efter f.eks en skade (dog anbefaler vi altid at du rådfører dig med din læge før du påbegynder træning efter skade).