Medlem Lise

Lises rejse med WE TRAIN AT HOME

Mød seje Lise der satte sig for nytårsaften 22/23, at hun ville genvinde sin før-graviditetsvægt før hendes første barn. Der var 8 kg ned, og det mål nåede hun allerede efter 5 måneder med træning hos WE TRAIN AT HOME. Hun føler samtidig, at hun er blevet en mere udholdende og stærk mor, der kan løbe om kap med børnene.

Læs hele interviewet med Lise og få hendes bedste råd til dig, der også vil i gang med at træne. Hun er så inspirerende, og vi håber, at hendes ord også kan være med til at hjælpe dig på vej.

Interview med Lise

Lise deler sine erfaringer, råd og resultater med dig lige herunder.

Hvorfor træner du hos WE TRAIN AT HOME?

Jeg er 38, gift og mor til 4 børn mellem 2 og 8 år, og så bor vi på landet. I en travl hverdag er der bare ikke tid til at køre for at komme i et fitnesscenter eller gå til andet sport regelmæssigt. Jeg træner hos WTAH, fordi det er det allermest fleksible træning, og så er det lynhurtigt krydset af på to do-listen. ALLE – og jeg mener virkelig ALLE – kan finde 12 minutter til at træne (hvis de vil).

Og så er der fællesskabet i den lukkede Facebookgruppe, så man egentlig får det bedste fra begge verdener – nogen at træne “med”, der støtter og bakker op samtidig med fleksibiliteten. Det er bare genialt.

Hvad er din favorit træningsform?

Jeg kører HIIT-træning – helt klart. Kort, godt, sveddryppende og føles bare megaeffektivt. Yoga er ikke lige mig lige nu – men jeg holder øje med, om pilates bliver udbygget mere på et tidspunkt.

Hvad tid på dagen træner du og hvorfor?

Jeg træner som regel tidligt om morgenen, inden ungerne står op eller sent om aftenen, når der er ro. Har jeg en fridag fra arbejde, træner jeg om formiddagen, når ungerne er afleveret i skole osv. inden jeg gør noget som helst andet. I weekenderne kan jeg nogle gange lokke min mand til at aktivere ungerne, mens den mindste sover middagslur, så jeg kan træne – det giver lige et afbræk fra at være på og tanker op på energi og velvære.

Om morgenen elsker jeg følelsen af velvære i kroppen og energi til at klare resten af dagen, fordi træningen er krydset af. Om aftenen nyder jeg at nå i mål med at få prioriteret mig selv og falde i søvn med følelsen af at have brugt min krop og blive stærkere.

Har du et yndlings træningsredskab?

Det er faktisk lidt svært at vælge, men jeg synes klart, det har været en god investering at købe håndvægte (jeg bruger oftest mine 3 og 4 kg vægte købt i Netto i januar) og en lille træningselastik (fandt jeg også i Netto). Min kettlebell på 8 kg er også god, når der skal mere kul på squats – og en måtte, der ikke rutsjer rundt.

Hvilke resultater har du opnået?

Totalt kliché, men jeg satte mig for nytårsaften 22/23 at jeg ville ned på min før-graviditetsvægt før barn nr. 1 – der var 8 kg ned. Det mål nåede jeg efter 5 måneder. Efter 6 mdr. har jeg ramt de minus 10 kg. Og så ville jeg også gerne være en udholdende og stærk mor, der kan løbe om kap med ungerne osv. Det synes jeg også, jeg har nået.

Næste mål er at få en helt flad, let defineret mave (det har jeg aldrig haft), lidt mere fikse lår og en numse med muller i, der popper 😉

Det er kun et spørgsmål om tid og at være vedholdende – målet hedder til efterårsferien, så det arbejder jeg hen imod. Booty Bootcampen har dog allerede sat sine spor, kan jeg se.

Det skal lige siges, at jeg træner HIIT 3-4 gange om ugen og supplerer med spinning 2-3 gange om ugen (30-35 min.), så jeg træner også en del, men det er relativt kort tid og megaeffektivt.

Hvad er dit bedste råd til andre, der også gerne vil i gang med at træne?

Find din motivation og hold den for øje hele tiden. Sæt samtidig en realistisk ramme for både træning og kost – hvor mange gange om ugen vil du træne? Hvornår kan du træne, og har du en plan B, hvis det kikser (kan det blive om aftenen i stedet eller en ekstra dagen efter)? Og så bare gør det! Vent med de der madpakker, vasketøj og opvask (det skal nok være der bagefter, og du når nok det vigtigste alligevel). Ligegyldige serier på TV kan også vente. Du bliver SÅ glad for at gøre noget godt for dig selv og føler dig megaoverskudsagtig. Det handler i bund og grund om prioriteter – du er værd at prioritere.

Er du virkelig motiveret for resultater, så skru på de dårlige madvaner også (fx droppe slik, chips, kage mv. og hvidt brød i hverdagene – men giv dig selv lov fra fredag eftermiddag til søndag). Så kommer resultaterne før end du aner.

Jeg håber, vi “ses” i Facebook-gruppen.