Har du også dage, hvor energiniveauet er helt i bund? Og hvor sofaen lokker mere end træningsmåtten? I stedet for at synke helt ned i sofapuderne, kan du stadig gøre noget godt for dig selv med nogle nærende aktiviteter.

Sundhed handler nemlig om meget mere end sved på panden. Derfor har vi samlet 5 bud på nærende aktiviteter, som du kan lave på de dage, hvor det ikke lige er træningen, der lokker. Brug dem som inspiration og fyld selv flere aktiviteter på listen.

Yoga squat pose

5 bud på nærende aktiviteter

1. En dukkert i havet

Hop i bølgen blå og oplev et boost af energi, når du rammer vandet. Det er den perfekte opkvikker på de dage, hvor energien er i bund. Hvis du ikke er så meget til en kølig dukkert, så kan du også gå en tur ved havet og lytte til bølgernes brusen.

2. Mindfulness

Forkæl dig selv med mindfulness og mærk, hvordan kroppen kommer i en rolig tilstand. Det behøver ikke at være mere end fem minutter, hvor du lukker øjnene og fokuserer på åndedrættet.
Du kan også praktisere det gennem yoga, hvis du kan mærke, at du gerne vil bevæge kroppen lidt. Hos WE TRAIN AT HOME finder du både Yin yoga, Hatha yoga og Power yoga – og det imellem. Prøv 14 dage gratis.

3. Lav et lækkert måltid

Gå i køkkenet og forkæl dig selv med et godt og nærende måltid. Nyd at du har tiden til at gøre lidt ekstra ud af det. På vores blog finder du en masse lækre opskrifter, som du kan blive inspireret af.

4. Snak med en veninde

Sundhed handler også om, at du har det godt socialt. Så måske er det tid til at invitere din veninde forbi til en kop kaffe? I kan også snakke i telefon, imens du går en tur i skoven og får lidt frisk luft til hovedet.

5. Nyd en god bog eller podcast

Hvis du ikke har energi til andet end sofaen, så hop i dit blødeste tøj og lav en kop kaffe. Det kan være rart at fordybe sig i noget andet end det sædvanlige, så skift tv’et ud med en god bog eller podcast. Det er også vigtigt at give sig tid til denne form for selvforkælelse.

God fornøjelse!