Kæmper du med at finde din træningsmotivation?

Ens motivation kommer ofte i bølger. Nogle dage kan du slet ikke vente med at komme i gang, og andre dage frister sofaen bare lidt mere. Det er helt normalt, og der skal selvfølgelig også være plads til de dage, hvor du ikke har lyst til at lave en masse.

Men hvis du gerne vil have hjælp til at finde din træningsmotivation på de svære dage, så har vi samlet 4 tips til dig, så træningen måske alligevel begynder at friste mere end sofaen.

4 tips til din træningsmotivation

 

1. Skriv dine gode grunde ned

Start ud med at skrive dine gode grunde ned. Hvorfor vil du gerne træne, og hvad får du ud af det? Måske vil du gerne træne, fordi du får et energiboost, du kommer i godt humør eller noget helt tredje.

2. Husk at lidt er bedre end ingenting

Mind dig selv om at en hurtig træning er bedre end ingen træning. Med vores HIIT træningsvideoer får du det maksimale ud af din træning på kortest tid. Det er nemlig klaret på kun 12 minutter, men du får med garanti sved på panden!

3. Vælg en træningsform du kan lide

Det er vigtigt, at du vælger en træningsform, som du rent faktisk kan lide. Ellers kan det være svært at vedligeholde ens motivation. Så vælg en træning som passer til dig, din hverdag og som gør dig glad. Hos WE TRAIN AT HOME har vi både HIIT, yoga, løbeprogrammer og pilates, så der er noget til enhver smag.

4. Bliv en del af et træningsfællesskab 

Støtte og opbakning er vigtigt for mange, hvis de gerne vil vedligeholde deres træningsmotivation. Derfor kan det være en stor hjælp at blive en del af et træningsfællesskab, så du kan få støtte, når du har brug for det eller dele dine erfaringer.

På Facebook har vi en gruppe med alle vores seje medlemmer, hvor du kan dele resultater, motivere eller blive motiveret af alle de andre.