Ønsker du at få det optimale ud af din træning? Uanset om du er øvet eller begynder, så har kroppen brug for gode ressourcer og et godt udgangspunkt for at kunne præstere. Ellers kan kroppen hurtigt blive udmattet, og du har måske ikke energien til at yde dit bedste.

Uanset hvilket mål du har med din træning, er der en lang række ting, du kan gøre for at optimere den. Og det handler ikke nødvendigvis om at træne mere eller hårdere.

Shoulder push up

 

5 tips til at optimere din træning

Vi har samlet 5 gode tips til, hvordan du kan optimere din træning på bedst mulig vis. Bliv klogere lige herunder.

1. Varm op inden din træning

Måske springer du opvarmningen over for at komme hurtigere i gang med din træning, men en god opvarmning sætter et godt udgangspunkt. Når du varmer op inden, forbereder du kroppen på din træning og sænker risikoen for skader.
Hos WE TRAIN AT HOME kan du vælge imellem en række forskellige opvarmningsvideoer til din træning.

2. Prioriter din søvn

Når du får en god nattesøvn, så vil du ikke kun føle dig mere frisk og veludhvilet, men din krop vil også blive hurtigere klar til at træne igen. Sunde søvnvaner er derfor vigtigt at prioritere, hvis du gerne vil optimere din træning. Læs vores indlæg med 5 råd til en bedre nattesøvn.

3. Drik nok væske

Din krop har brug for væske for, at den kan fungere optimalt i løbet af dagen. Væske er en del af mange vigtige funktioner i kroppen, så derfor er det vigtigt, at du både husker væske før, under og efter din træning. Bliv klogere i vores indlæg med tips til at drikke mere vand.

4. Spis varieret

Det er vigtigt at spise varieret, så din krop får alle de vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, din krop har brug for. Så fungerer kroppen bedst muligt, og det sætter bl.a. et godt udgangspunkt for din træning.
En varieret kost betyder, at du spiser forskellige grøntsager og frugter, forskellige kornprodukter, forskellige slags fisk osv.

5. Lyt til kroppen og giv den hvile

Det er vigtigt, at vi dyrker motion, men det er også vigtigt, at vi giver kroppen hvile, når den har brug for det. Vi anbefaler, at du som minimum tager to hviledage om ugen, så din krop for lov til at restituere og bliver klar til den næste træning.

God træning!