Har du overvejet hvilken af vores træningsformer, der passer bedst til dit stjernetegn? Det gør vi dig meget klogere på lige her, hvor vi kommer med vores bud på, om HIIT, løb, yoga eller pilates passer til dit stjernetegn og hvorfor.

Bagefter kan du teste dit træningshoroskop hos WE TRAIN AT HOME med vores forskellige træningsformer og finde ud af, hvad du foretrækker. Prøv 14 dage gratis.

 

Ildtegn: Skytten, Løven og Vædderen

To HIIT trænere står i en planke

Skytten: Er eventyrlysten og elsker at begive sig ud i det fri. En løbetur i naturen vil være helt perfekt.

Løven: Elsker træning med masser af energi som HIIT. Skru gerne helt op for musikken imens!

Vædderen: Har et højt energiniveau og elsker at konkurrere med andre og sig selv. Prøv løb eller HIIT, hvor du virkelig kan udfordre dig selv.

Jordtegn: Tyren, Jomfruen og Stenbukken

Løbetræning

Tyren: Foretrækker selv at styre tempoet og har det godt i naturen. Lange løbeture i det fri er oplagt.

Jomfruen: Perfektionistisk og vil gerne være god til den træningsform, de dyrker. Kan have godt af træning, hvor der både er fokus på krop og sind som pilates og yoga.

Stenbukken: Er meget udholdende og elsker at udfordre sig selv. HIIT og løbeture vil passe godt.

Lufttegn: Vægten, Vandmanden og Tvillingen

Hatha yoga cobra pose

Vægten: Sætter pris på balance, så en træningsrutine der både indebærer højintensiv HIIT og langsom yoga vil være perfekt.

Vandmanden: Vil gerne gå sine egne vegne og foretrækker, at folk ikke blander sig. En solo løbetur vil passe godt, men yoga kan også tiltrække vandmanden.

Tvillingen: Er livlig, altid i bevægelse og har mange tanker. Yoga kan være godt for Tvillingen for at få ro på og komme ned i kroppen.

Vandtegn: Fisken, Krebsen og Skorpionen

Liggende pilates øvelse

Fisken: Har brug for at komme ned i kroppen og mærke efter. Pilates eller yoga vil være godt.

Krebsen: Er meget følsom og sætter pris på tryghed. Hjemmetræning generelt er at foretrække, men yoga og pilates kan især være godt for både kroppen og sindet.

Skorpionen: Er intens og har stærke følelser. HIIT kan presse Skorpionen til sit max og hjælpe med at få afløb for disse følelser.

Jeg har aldrig været så vedholdende med noget træning, som dette. Efter et år synes jeg stadig det er sjovt, varieret og udfordrende. WE TRAIN AT HOME er bare blevet en naturlig del af hverdagen. Det der holder mig sund, stærk og glad.
Kathe, WE TRAIN AT HOME medlem