Design uden navn (8)
Giv dine medarbejdere de bedste forudsætninger for en sund og aktiv livsstil

Velkommen til WE TRAIN AT HOME firmaaftaler!

Først og fremmest vil vi gerne anerkende, at du går med tankerne om at gøre noget godt for dine medarbejdere.
Dine tanker om at give dem muligheden for at få en sundere og aktiv livsstil fortæller mange gode kvaliteter om dig som leder.
Du kender helt sikkert allerede til alle de fordele, der er ved at have sunde og aktive medarbejdere, så det vil vi ikke tage din tid med.

WE TRAIN AT HOME kan give dine medarbejdere mulighed for at træne på kontoret, men de kan også vælge at lave hjemmetræning. Herunder får du et kort overblik over, hvad vi kan tilbyde din virksomhed:

 • Træning hjemme og på kontoret
  Vi giver dine medarbejdere friheden til at kunne træne både derhjemme og på kontoret. De bliver uafhængige af tid og sted og kan selv vælge hvilken træningsform og niveau, de vil træne på.
 • Træning der inkluderer alle
  Med vores træning giver du dine medarbejdere muligheden for selv at vælge, om de vil gøre træningen til noget socialt eller individuelt. De sociale medarbejdere kan vælge at samle en lille gruppe og udføre træningen sammen, mens de mere introverte har muligheden for at lave træningen for sig selv i trygge rammer. Alligevel kan de snakke med om træningen i kantinen og føle sig som en del af fællesskabet.
 • Svedig træning eller et hurtigt energi-boost
  Vi tilbyder både træning, der kræver, at du har træningstøjet på, men vi tilbyder også træning, som du kan lave i skjorte eller nederdel foran skrivebordet.
Office workout
Ida Wad & Christina Dahlgren
Vores Office workouts tager 5-10 minutter og kan udføres foran skrivebordet på arbejdspladsen eller på hjemmekontoret. Det er med til at øge dine medarbejderes sundhed og energi i løbet af arbejdsdagen - uden at svede!
Læs mere om Office workout
HIIT
Ida Wad, Christina Dahlgren & Samuel Martinez
HIIT er perfekt til dig, som gerne vil have effektiv træning på kort tid. Det er en af de mest effektive træningsformer, fordi du både taber fedt og opbygger styrke på samme tid.
Læs mere om HIIT
Yoga
Sophie Skytte & Michelle Løhde
Yoga er til dig der gerne vil træne en kombination af smidighed, udholdenhed og styrke, samtidig med at du får den meditative effekt og sved på panden.
Læs mere om yoga
Løb
Julie Høgh
Vores 5 km, 10 km og Halvmarathon løbeprogrammer er til dig der gerne vil komme i form med løbetræning. Vi har både programmer til dig der er begynder, og til dig der gerne vil forbedre din løbetid og teknik.
Læs mere om løbetræning
2 iphones med yoga og hiit
Det får dine medarbejdere med WE TRAIN AT HOME

Her er et udsnit af de muligheder dine medarbejdere får med WE TRAIN AT HOME

 • Office workouts
  5 - 10 minutters træning der kan udføres i hverdagstøj foran skrivebordet, som forbedrer kropsholdning og giver øjeblikkeligt et skud energi.
 • HIIT
  En personlig HIIT-træningsplan ud fra niveau, mål og om man vil træne med eller uden redskaber. Adgang til over 1.000 HIIT-træningsvideoer og online bootcamps.
 • Yoga
  Vælg mellem Power Yoga, Hatha Yoga, Yin Yoga, Bodyscan, Godmorgen og Godnat Yoga. Findes til begyndere, let øvet og øvet.
 • Løb
  Løbeprogrammer til 5 km, 10 km og halvmarathon til både begyndere og øvede.
Anbefales af
Christina og Ida stående og siddende
Kontakt os for at høre mere

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere på mail eller telefon.

 • Telefon: 20 35 48 76
 • Email: ida@wetrainathome.com