Som medlem af WE TRAIN AT HOME gør du det muligt for os at drive en forretning, der er startet og drevet af kvinder. Du bidrager til to unge kvinders drøm om at gøre det muligt for alle at træne og leve sundt i en travl hverdag – uanset indkomst og forudsætninger i livet.

Læs med nedenfor hvis du vil have et dybere indblik i vores dagligdag og udfordringer – og hvorfor det betyder så meget for os at have netop dig som medlem.

Fik nej i Løvens Hule – Nu har de skaffet en million

Til daglig er WE TRAIN AT HOME drevet af Christina Dahlgren og Ida Wad.

Som iværksætter lever man en hverdag, som er utrolig givende og lærerig. Vi skal nemlig have alle hatte på, hvor man i større etablerede virksomheder har en ekspert ansat i hver enkelt stilling. Det gør selvfølgelig også, at vi nogle gange er vores egen flaskehals. Både pga. at der ikke er nok timer i døgnet, men også fordi vi ikke har alle de kompetencer, der skal til for at vækste forretningen selv. For eksempel ville vi aldrig selv kunne udvikle og kode en app – men vi kan fortælle dem, der laver den, hvad appen skal kunne. Især med den feedback vi får fra vores medlemmer.

Det er bl.a. derfor, at vi ikke “bare lige” kan lave en ny funktion i appen eller på vores website, da vi skal have andre til at gøre det for os. Og sådan noget er ikke helt billigt.

Så for at vi skal kunne blive ved med at forbedre vores website og app med nye funktioner, der gør det endnu lettere og sjovere for dig at træne, har vi brug for personer som dig, der har lyst til at støtte os med et månedligt beløb, som gør dig til medlem af vores træningsplatform.

Nogle gange har vi også brug for en stor kapital-indsprøjtning for at få vores ambitioner og vores medlemmers ønsker gjort til virkelighed, når det gælder de lidt større projekter.

Derfor deltog vi i Løvens Hule sæson 4 (episode 8) for at søge en investering. Vi gik desværre derfra uden, men til gengæld med endnu mere blod på tanden – for nu skulle vi vise Løverne, at vi kunne gøre det umulige i deres øjne.

To kvindelige træner laver push ups

Vi tog chancen og sagde vores fuldtidsjobs op

Vi havde begge opsagt vores fuldtidsjob kort efter optagelserne til Løvens Hule. Vi var godt klar over, at det var en chance, vi blev nødt til at tage for at blive tage seriøst af andre mulige investorer.

Kort efter udsendelsen blev sendt, blev vi kontaktet af flere som gerne ville investere i WE TRAIN AT HOME – det var den vildeste følelse!

Vi fandt hurtigt et godt match med to investorer, der valgte at komme med et samlet tilbud. De er i dag en del af vores forretning og hjælper til, hvor vi har brug for det – de er guld værd for os!

Ekstra Bladet skrev en artikel om investeringen. Hvis du vil læse mere om det, har de lavet et kort udsnit af artiklen online her.

Ekstra bladet artikel

Du bidrager til kvindeligt iværksætteri og dansk start up

“Okay” tænker du måske, “det er da gået meget godt for dem. Hvad mener de så med, at de har udfordringer?”.

Vi ville egentlig gerne spare dig for de hårde tider, men du skal vide, at de har været der og stadig er her! Faktisk opstår der kun flere udfordringer i takt med, at vi bliver større – og det er både sjovt, spændende og virkelig angstprovokerende.

Nogle af de hårdeste slag vi har fået var, da vi ledte efter investorer. Vi fik et møde med en investor, som egentlig bare gerne ville give os nogle gode råd med på vejen. Han fortalte os helt lige ud, at rigtig mange investorer ikke synes, det er attraktivt at investere i kvindelige iværksættere og særligt ikke iværksættere i vores alder (slut 20’erne). Bl.a. fordi man antog, at vi snart blev gravide og dermed ikke kunne yde det bedste for forretningen.

Han fortalte os det for at være venlig og forberede os på den fordomsfulde verden, som vi nu var trådt ind i. Så tak for det – på en måde 🙂

Vi har også mødt mange fordomme, netop fordi vi var to unge kvinder, som ville starte vores eget firma. Selv da vi sagde vores jobs op for at gå fuldtid på WE TRAIN AT HOME, blev vi mødt af kommentarer fra kollegaer som “Skal du så være fitness-instruktør på fuldtid?” – Virkelig?

Vi har faktisk altid skulle forklare, at vores arbejde var lige så meget teknologisk, som det er fitness, og at vi driver en online forretning for, at folk nemmere kan komme i form. Da vi gik i luften med WE TRAIN AT HOME, var der til gengæld også mange, som lige pludselig syntes, at det var ret imponerende og spændende! Ikke mindst på grund af alle jer, seje medlemmer, som tror på os og stadig gør det.

Dét vi gerne vil sige er, at vi har skulle forsvare, hvad vi laver overfor rigtig mange kloge og højtstående personer på grund af vores køn, udseende og alder.

Vi siger ikke, det er synd for os, for vi bliver kun bedre og mere erfarne i at håndtere disse situationer med tiden. Vi deler det med dig, så du også kan blive bevidst om de udfordringer, man kan møde som kvindelig iværksætter – og så du får et inderligt TAK for, at du er medlem og dermed støtter vores forretning.

Så igen, af hjertet tak! Tak for at du er med til at bidrage til, at kvinder fortsat bliver en større og større procentdel af iværksættere i Danmark.

Tak fordi du læste med!