Christina og Ida stående og siddende

Er du klar til den tredje og sidste video i vores Mini Booty Challenge?

Måske er ballerne ved at være ømme, men den gode nyhed er, at det hele er overstået på kun 12 effektive minutter. Og du kan være SÅ stolt af dig selv over, at du snart har gennemført alle tre booty workouts.

Til dagens træning skal du bruge:

  • Håndvægte/flasker
  • En stol

Så find dit træningsudstyr frem, rul måtten ud og lad os give den gas!

Dag 3 - Glute pump

Hip raises
HIIT
Ida Wad, Christina Dahlgren & Samuel Martinez
HIIT er perfekt til dig, som gerne vil have effektiv træning på kort tid. Det er en af de mest effektive træningsformer, fordi du både taber fedt og opbygger styrke på samme tid.
Læs mere om HIIT
Yoga
Sophie Skytte & Michelle Løhde
Yoga er til dig der gerne vil træne en kombination af smidighed, udholdenhed og styrke, samtidig med at du får den meditative effekt og sved på panden.
Læs mere om yoga
Pilates
Jodie Taylor
Få en bedre kropsholdning og en stærk og smidig krop med pilates. Pilates er for alle og vil især gavne dig, der har problemer med ømme led og muskler.
Læs mere om Pilates
Løb
Julie Høgh
Vores 5 km, 10 km og Halvmarathon løbeprogrammer er til dig der gerne vil komme i form med løbetræning. Vi har både programmer til dig der er begynder, og til dig der gerne vil forbedre din løbetid og teknik.
Læs mere om løbetræning
Gravidtræning
Ida & Christina
Træn dig stærk og udholdende under graviditeten med vores særlige træningsvideoer til gravide. Du træner side om side med Ida og Christina igennem deres egne graviditeter, så I følges ad uge for uge til og med uge 40. Vores graviditetstræning tager hensyn til de gener, man kan have som gravid og har ekstra fokus på bækkenbund og mavemuskulatur.
Læs mere om gravidtræning
Efterfødselstræning
Christina Dahlgren, Ida Wad & Sophie Skytte
Vores efterfødselstræning er startskuddet til at komme i form igen på den helt rigtige måde. Vores efterfødselstræning genopbygger kroppen efter fødsel med særlig henblik på at få bygget en stærk core muskulatur og bækkenbund op igen.
Læs mere om efterfødselstræning
Office workout
Ida Wad & Christina Dahlgren
Vores Office workouts tager 5-10 minutter og kan udføres foran skrivebordet på arbejdspladsen eller på hjemmekontoret. Det er med til at øge dine medarbejderes sundhed og energi i løbet af arbejdsdagen - uden at svede!
Læs mere om Office workout
Af hjertet tak, WE TRAIN AT HOME!! Jeg har de sidste 2-3 år kæmpet rigtig meget med min personlige accept af min krop. Nu har jeg fundet vejen. Jeg er glad, motiveret og nyder min træning. Og så har jeg for første gang i alle de år jeg kan huske, lagt på en strand i bikini, uden at tænke én eneste gang om, hvad alle andre nu tænkte om mig. Det er en sejr i sig selv!
Sabrina, WE TRAIN AT HOME medlem