KOMMER SNART (1)
Christina Dahlgren

Speciale: HIIT

Uddannelse: Personlig træner (Fitness Institute), kursus i Gravid – & efterfødselstræning (Fitness Institute)

Erfaring: Har trænet funktionel træning siden 2012 og undervist online på WTAH siden 2013

Jeg hedder Christina og er founder af WE TRAIN AT HOME.

Jeg er uddannet personlig træner og har suppleret min uddannelse med kurser indenfor gravid- og efterfødselstræning.

Da jeg startede med at træne tilbage i 2012, startede jeg helt fra bunden. Træningsverdenen var utrolig uoverskuelig for mig, hvilket resulterede i, at jeg havde svært ved at komme i gang med at træne. Det var lige indtil jeg faldt over træningsformen HIIT og begyndte at træne det sammen med Ida.

Jeg mærkede og så resultater på meget kort tid, og blev overrasket over, hvor stor en forskel træningen gjorde for mig, både fysisk og psykisk. Jeg blev stærkere, trænede mig ud af en depression og fik en helt anden tro på mig selv, samtidig med, at jeg kom i mit livs form.

Træningen fik mig også i gang med at give mig selv challenges, som at kunne stå på hænder, lave flyvende push ups etc. for at udfordre mig selv og min styrke. Jeg var virkelig stolt over, at jeg kunne gå fra ikke at lave en eneste push up, til pludselig at kunne en masse vilde ting med min krop. Alt det med kun 12-20 min HIIT workouts.

Jeg ville gerne give min erfaring videre til andre der stod i samme situation som mig. Jeg ville gerne hjælpe andre i gang med at træne og give dem alle redskaberne til, at komme i deres livs form og selv opleve, hvad man kan opnå med så korte, overskuelige og effektive træninger. Ida havde det på samme måde, og det var sådan WE TRAIN AT HOME blev grundlagt.

Vi har sidenhen hjulpet flere tusind personer, med at komme i gang med at træne og komme i bedre form.

Vi har fået vist hvad HIIT og hjemmetræning kan, og det er fortsat vores mission, at udbrede kendskabet og fordelene ved den her form for træning, så vi kan gøre det nemt over overskueligt for alle og enhver, især i en travl hverdag, at få en sund og stærk krop.

Jeg elsker at hjælpe og motivere andre til et sundere og stærkere liv, og jeg stræber altid efter, at finde på nye fede øvelser og måder at træne på, som afspejler sig i mine træningsprogrammer. For mig skal træning være sjovt, motiverende, udfordrende og udviklende, derfor elsker jeg blandt andet øvelser, der er en kombination af flere øvelser i én, så de både udfordrer mig på koordination, balance, styrke og psyke.

Kombinationen af øvelser, de korte HIIT workouts og dét at jeg kan træne derhjemme har gjort, at jeg har været vedholdende med min træning siden jeg startede i 2012.

Derudover er gravid- og efterfødselstræning blevet et træningsområde, som jeg virkelig brænder for.

Da jeg blev gravid var det helt naturligt for mig, at udarbejde træningsprogrammer løbende. Der oplevede jeg på egen krop, hvad en god form og stærk krop, har af positiv betydning for ens graviditet, fødsel samt efterfødselsforløb. Den viden og erfaring Ida og jeg har tilegnet os under vores egne graviditeter, har resulteret i, at vi har kunne udvikle de bedste gravid- og efterfødselsprogrammer. Med dem kan vi give kvinder de bedste forudsætninger for nogle gode og stærke graviditets- og efterfødselsforløb.