nordichiit-profile-1
Christina Dahlgren

Jeg hedder Christina, er founder af WE TRAIN AT HOME og udover at drive forretningen er jeg også din HIIT træner.
Jeg er uddannet Personlig Træner og har selv trænet HIIT siden 2012. Jeg er tidligere danser og har været aktiv i forskellige sportsgrene næsten hele mit liv. Jeg elsker at hjælpe og motivere andre til et sundere og stærkere liv, og jeg stræber altid efter, at finde på nye fede øvelser og måder at træne på. Som jeg altid siger: ”If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you”. Jeg har selv oplevet, hvad man er i stand til, når bare man prøver hårdt nok og tror på sig selv. Før jeg startede med at træne kunne jeg dårligt tage én armbøjning, og nu er jeg her!

Læs mere om Christina

nordichiit-profile-2
Ida Wad

Jeg hedder Ida, er founder af WE TRAIN AT HOME og udover at drive forretningen er jeg også din HIIT træner.
Jeg er uddannet Professionel træner og har været træningsinstruktør siden 2010, og det er vigtig for mig at træning er udfordrende, sjovt og udviklende. Jeg har trænet HIIT siden 2012, og har derudover bl.a. trænet styrketræning, pole fitness, calisthenics, yoga, håndbold, dans og prøver stadig forskellige sportsgrene for at samle de bedste øvelser og teknikker til hjemmetræning hos WE TRAIN AT HOME.

Læs mere om Ida

Design uden navn (4)
Julie Høgh

Jeg hedder Julie, og jeg er løbetræner hos WE TRAIN AT HOME.
Jeg har selv løbet siden 2014, og på konkurrenceniveau siden 2017. Derudover træner jeg også HIIT, yoga, og styrketræning som supplement til min løbetræning. Til daglig arbejder jeg fuld tid som psykolog på Rigshospitalet, hvor jeg taler med pårørende og patienter, der lever med alvorlig sygdom tæt inde på livet. Desuden arbejder jeg deltid som privatpraktiserende sportspsykolog og coach. For mig er løb en stor kilde til livskvalitet og glæde, og giver mig et frirum fra mit arbejde, hvor jeg ikke skal fokusere på noget alvorligt, men blot på at sætte den ene fod foran den anden, og får frisk luft i ansigtet. Når jeg løber rolige ture finder jeg en indre ro og opbygger overskud til at tackle hverdagens udfordringer. Når jeg løber intervaller føler jeg mig stærk og let på samme tid, hvilket giver mig et enormt kick og energiboost. Det motiverer mig at udfordre mig selv og at flytte grænser – og her er løb et genialt værktøj til at følge sin udvikling og opnå nye mål, som man ikke havde troet man kunne opnå. Men min største passion i livet er at gøre en forskel for andre mennesker – og det vil være min største fornøjelse at hjælpe dig til at nå lige præcis dit mål med din løbetræning!

Læs mere om Julie

Design uden navn (5)
Sophie Skytte

Jeg hedder Sophie og jeg er din yoga underviser her på WE TRAIN AT HOME.
Jeg blev uddannet i Vinyasa og yin yoga i 2018 og jeg har undervist lige siden. Yoga er en stor passion for mig, en livsstil. Bevægelse har altid været en stor del af mit liv. Før jeg begyndte at praktisere yoga, lavede jeg HIIT, styrketrænede og løb.
Men yogaen gav mig en ro, jeg ikke oplevede at få i nogle af de andre bevægelsesformer. Jeg følte ikke jeg skulle præstere eller være andet, end den jeg er.
Jeg elsker at undervise og guide yoga, da jeg føler det er en måde at inspirere og holde space for mennesker. For mig er bevægelses delen af yoga, en måde at tjekke ind med mig selv på. Jeg elsker at være kreativ med nye sjove øvelser og sekvenser og synes det er sjovt, at udfordre mine elever og mig selv på måtten. Så længe det er med en legende og selvkærlig approach til dig og din praksis.

Læs mere om Sophie

Michelle teamet
Michelle Løhde Nielsen

Jeg hedder Michelle, og jeg er din yogainstruktør og ernæringsvejleder på WE TRAIN AT HOME.
Jeg er uddannet i Ernæring & Sundhed, og jeg har derfor en bred viden inden for kost, ernæring og sundhed generelt. Jeg brænder for at skabe sundhedsfremme og inspirere andre til at blive en endnu bedre udgave af dem selv.
Derudover har jeg undervist i Hatha yoga i mange år. Jeg har oplevet på egen krop, hvordan yoga kan styrke velværet i både krop og sind, og jeg elsker at give det videre til andre med min undervisning.

Læs mere om Michelle